S SraggzL Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 309 4 Haziran 2023 #1 Telefonum: iPhone 7 32 GB. Telefona geçeli yaklaşık 1 hafta oldu Instagram'ı açıyorum Reels'lerde 5 dakika geziyorum telefon ısınıyor Reels'ler kasmaya falan başlıyor TikTok'da ve oyunlarda da öyle oluyor sorun bataryada olabilir mi?
Telefonum: iPhone 7 32 GB. Telefona geçeli yaklaşık 1 hafta oldu Instagram'ı açıyorum Reels'lerde 5 dakika geziyorum telefon ısınıyor Reels'ler kasmaya falan başlıyor TikTok'da ve oyunlarda da öyle oluyor sorun bataryada olabilir mi?
Emre20 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.580 Çözümler 6 4 Haziran 2023 #2 Telefonu nereden aldınız? 2.el olarak mı?
S SraggzL Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 309 4 Haziran 2023 #3 Emre20 dedi: Telefonu nereden aldınız? 2.el olarak mı? Genişletmek için tıkla... Telefonu abim aldı muhtemelen 2. el.
Emre20 dedi: Telefonu nereden aldınız? 2.el olarak mı? Genişletmek için tıkla... Telefonu abim aldı muhtemelen 2. el.
babylon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 2.932 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Milli Eğitim Bakanlığı Erasmus Proje Koordinatörü 4 Haziran 2023 #4 pil değiştirince bendeki sorun düzelmişti.
ogulcansivri Megapat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 706 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul, Üsküdar Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7500F 32GB 6000 MHz DDR5 Intel ARC B580 12GB Ekran Kartı Cinsiyet Erkek Meslek Sitogenetik Laboratuvar Teknikeri 4 Haziran 2023 #5 Pilin ömrü bitmişse ısınması normal.
samedovic Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 796 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #6 Ben pili orjinal bayide değiştirdim ısınma problemi çözülmedi aksine pil yüzdem 2 ayda 97 ye düştü..
ghostman01 Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #7 Bende iPhone 7 kullanıyorum pil şu an servis öyle bir sorun yok.
S SraggzL Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 309 4 Haziran 2023 #8 ghostman01 dedi: Bende iPhone 7 kullanıyorum pil şu an servis öyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam peki ses kalitesi nasıl kullandığınız IPhone'nin benimki bir tık az geliyorda. ogulcansivri dedi: Pilin ömrü bitmişse ısınması normal. Genişletmek için tıkla... babylon dedi: pil değiştirince bendeki sorun düzelmişti. Genişletmek için tıkla... teşekkürler samedovic dedi: Ben pili orijinal bayide değiştirdim ısınma problemi çözülmedi aksine pil yüzdem 2 ayda 97'ye düştü. Genişletmek için tıkla... Hocam başka yerden almışsınızdır belki. Son düzenleme: 4 Haziran 2023
ghostman01 dedi: Bende iPhone 7 kullanıyorum pil şu an servis öyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam peki ses kalitesi nasıl kullandığınız IPhone'nin benimki bir tık az geliyorda. ogulcansivri dedi: Pilin ömrü bitmişse ısınması normal. Genişletmek için tıkla... babylon dedi: pil değiştirince bendeki sorun düzelmişti. Genişletmek için tıkla... teşekkürler samedovic dedi: Ben pili orijinal bayide değiştirdim ısınma problemi çözülmedi aksine pil yüzdem 2 ayda 97'ye düştü. Genişletmek için tıkla... Hocam başka yerden almışsınızdır belki.
samedovic Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 796 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #9 SraggzL dedi: Hocam peki ses kalitesi nasıl kullandığınız IPhone'nin benimki bir tık az geliyorda. teşekkürler Hocam başka yerden almışsınızdır belki. Genişletmek için tıkla... Nasıl başka yerden hocam anlamadım.
SraggzL dedi: Hocam peki ses kalitesi nasıl kullandığınız IPhone'nin benimki bir tık az geliyorda. teşekkürler Hocam başka yerden almışsınızdır belki. Genişletmek için tıkla... Nasıl başka yerden hocam anlamadım.
ghostman01 Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #10 SraggzL dedi: Hocam peki ses kalitesi nasıl kullandığınız IPhone'nin benimki bir tık az geliyorda. Teşekkürler. Hocam başka yerden almışsınızdır belki. Genişletmek için tıkla... Hocam normal çalışıyor sadece pili çok çabuk bitiyor 100% de 2 saat dayanıyor anca. Hocam büyük ihtimal yanlış işlem falan görmüştür tamirdeyken. İnternete bir şey görmüştüm telefonun konumunu Fransa yapınca performansı artıyormuş. Eski IPhone'ler içinmiş. Son düzenleme: 4 Haziran 2023
SraggzL dedi: Hocam peki ses kalitesi nasıl kullandığınız IPhone'nin benimki bir tık az geliyorda. Teşekkürler. Hocam başka yerden almışsınızdır belki. Genişletmek için tıkla... Hocam normal çalışıyor sadece pili çok çabuk bitiyor 100% de 2 saat dayanıyor anca. Hocam büyük ihtimal yanlış işlem falan görmüştür tamirdeyken. İnternete bir şey görmüştüm telefonun konumunu Fransa yapınca performansı artıyormuş. Eski IPhone'ler içinmiş.