Z zagor123 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 324 Çözümler 1 9 Ekim 2023 #1 iPhone 7'de Bluetooth ve Wi-Fi denetim merkezinden tamamen kapanmıyor mu? 1 günlüğüne kapatılıyor ancak ben oradan tamamen kapatmak istiyorum.
iPhone 7'de Bluetooth ve Wi-Fi denetim merkezinden tamamen kapanmıyor mu? 1 günlüğüne kapatılıyor ancak ben oradan tamamen kapatmak istiyorum.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.204 Makaleler 15 Çözümler 503 Yer Türkiye Cumhuriyeti 9 Ekim 2023 #2 Denetim merkezinden Wi-Fi ve Bluetooth tamamen kapanmıyor. Ayarlara girmek gerekiyor. Eskiden böyle değildi.
Denetim merkezinden Wi-Fi ve Bluetooth tamamen kapanmıyor. Ayarlara girmek gerekiyor. Eskiden böyle değildi.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 9 Ekim 2023 #3 zagor123 dedi: iPhone 7'de Bluetooth ve Wi-Fi denetim merkezinden tamamen kapanmıyor mu? 1 günlüğüne kapatılıyor ancak ben oradan tamamen kapatmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kestirmeler uygulaması ile yapabilirsiniz.
zagor123 dedi: iPhone 7'de Bluetooth ve Wi-Fi denetim merkezinden tamamen kapanmıyor mu? 1 günlüğüne kapatılıyor ancak ben oradan tamamen kapatmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kestirmeler uygulaması ile yapabilirsiniz.