iPhone 7 batarya önerileri

Jungleralperen

Hectopat
Dostlar günaydın, elimde iPhone 7 marka telefon bulunuyor. Mevcut pil durumu %69 olduğu için bataryayı acil değiştirmem gerekiyor. Piyasada birçok batarya markası mevcut, Galio, Deji, Sarı batarya. Siz kullanıcılara bir sorum olacak. Şimdi garantisi bitmiş 5 sene önce çıkmış bir iPhone 7 telefona 400 lira verip orijinal batarya taktırmak mantıklı mıdır? Orijinal hariç diğer marka batarya değişimi fiyatları 150-250 lira civarında oynuyor. Diğer markaların bataryalarına güven olur mu? Siz olsaydınız ne yapardınız? Fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Masraf yapmanıza gerek yok bu marka kalitelidir sizi üzmez hatta orijinal bataryadan daha iyi bir performansa sahip olduğunu iddia eden bir sürü kişi var.

Deji marka bataryalar gayet kaliteli. Orijinal almak için bütçeniz yoksa Deji alın geçin.

Orijinal bence mantıklı değil. Deji markasını alabilirsiniz.

Orijinal bataryayı, Bir-iki sene daha kullanacaksanız mantıklıdır.

Şöyleki mAh değeri orjinnalden fazla olduğu için orijinal bataryadan daha performanslı.

Ben her zaman orijinalden yanayım.
2.el piyasası 2000TL'den başlayan bir ürüne 400TL verilir bence.

Deji.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnternet üzerinde Deji hakkında araştırma yaptığımda çok fazla şikayet görüyorum. Bu yüzden çok karamsar kaldım.

Batarya önemli bir parça ama bizim ülkede pek önemsenmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…