Im Nova Centipat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #11 Evil Belief dedi: Hayır. Orijinal dışı pil taktırma hatasını bir kere yaptım onun da markası Rova değildi. Genişletmek için tıkla... Bende isterim ki orijinal taktırayım ama 600 küsürlü bi fiyatı var beni çok aşıyor. Rovaya da bakayım biraz
Evil Belief dedi: Hayır. Orijinal dışı pil taktırma hatasını bir kere yaptım onun da markası Rova değildi. Genişletmek için tıkla... Bende isterim ki orijinal taktırayım ama 600 küsürlü bi fiyatı var beni çok aşıyor. Rovaya da bakayım biraz
xFiLiNTAx Kilopat Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 187 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #12 Im Nova dedi: Woyaj ile Deji aynı firmaymış duyduğuma göre. Kullandınız mı daha önce? Kullandınız mı daha önce? Doğru diyorsunuz fakat en azından beni 1 yıl sıkıntısız götürsün istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hep Deji kullandım. Performans süperdi. Rova da aynı pil markası üretiyor desay. Ama çift akım korumalı güvenli. KVK da bu rova marka kullanıyor. Al dene mutlaka. Kullanmayan bilmeyen yorum yapıyor.
Im Nova dedi: Woyaj ile Deji aynı firmaymış duyduğuma göre. Kullandınız mı daha önce? Kullandınız mı daha önce? Doğru diyorsunuz fakat en azından beni 1 yıl sıkıntısız götürsün istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hep Deji kullandım. Performans süperdi. Rova da aynı pil markası üretiyor desay. Ama çift akım korumalı güvenli. KVK da bu rova marka kullanıyor. Al dene mutlaka. Kullanmayan bilmeyen yorum yapıyor.
C classy01 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 2.621 Çözümler 16 12 Ocak 2022 #13 Deji kullanıyorum memnunum.