iPhone 7 batarya performansı nasıl?

Bütçe
2000-3500
2. el almak güvenilir gelmiyor. Bataryası düşükmüş iPhone 7'nin. Siz bana 3500e kadar, sıfır büyük olmayan bir telefon önerin yeter.

Kaç inç istiyorsunuz hocam büyük olsa bile ileride alışırsınız.

iPhone 7 kendi bataryası mobil veride 3saat, Wi-Fi de 4,5 saat ekran süresi veriyor. iPhone 7 alacaksan mutlaka Deji'ya da rova batarya almalısın. Senin yerinde olsam iPhone 7 yerine S9+ Deji batarya alır kafam rahat kullanırdım.

iPhone 7 kendi bataryası mobil veride 3saat, Wi-Fi de 4,5 saat ekran süresi veriyor. iPhone 7 alacaksan mutlaka Deji'ya da rova batarya almalısın. Senin yerinde olsam iPhone 7 yerine S9+ Deji batarya alır kafam rahat kullanırdım.
S9 samsung değil mi.Ama bana sıfır veya yenilenmiş olması laızm.2. ele güvenemiyorum.

S9 Samsung değil mi? Ama bana sıfır veya yenilenmiş olması laızm.2. ele güvenemiyorum.

Asıl yenilenmiş cihaza güvenmemen lazım. Yan sanayi parçaların takılıp onarıldığı bir cihaz almak bana saçma geliyor.

5 saat ekran süresi aldım 2000MAH olmayan bir telefona göre iyi değerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…