Her zaman olmuyor fakat Home tuşuna basıyorum basma hissi var ekran 3sn sonra açılıyor her zaman olmuyor fakat neden olduğunu henüz anlamadım. Cihaz sıfır bir cihaz sorun nedir? Bu arada parmaklarımda soyulma oluyor bundan olabilir mi?
Bende de şarj takılı olduğunda bazen algılamıyor. Servisle görüştüğümde parmak izini tekrar tanıtmamı istedi. Tekrar yaptıktan bir süre sonra yine tanımamaya başlıyor.
Bende de şarj takılı olduğunda bazen algılamıyor. Servisle görüştüğümde parmak izini tekrar tanıtmamı istedi. Tekrar yaptıktan bir süre sonra yine tanımamaya başlıyor.
Parmak yapısından dolayı olabilir iPhone 7’ye sahibim parmak izim kız arkadaşımda da tanımlı onun parmağını çok hızlı açtığı oluyor ben uğraşıp duruyorum. Bu parmak yapısına bağlı sanırsam, yeniden tanıtmakta fayda var.
Parmak yapısından dolayı olabilir iPhone 7'ye sahibim parmak izim kız arkadaşımda da tanımlı onun parmağını çok hızlı açtığı oluyor ben uğraşıp duruyorum. Bu parmak yapısına bağlı sanırsam, yeniden tanıtmakta fayda var.