iPhone 7 beklenmeli mi?

Xion

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yakın zamanda iPhone 6s alacağım fakat aklımda acaba 7'yi beklesem mi diye bir düşünce oluştu. Sizce beklemeliyim mi? Yoksa 65 almalı mıyım? 7'de çok büyük değişiklikler olacak mı?

Her 2 nesilde 1 tasarım ve çizgiler değiştiği için, ve şahsen 6 nın tasarımını beğenmediğim için (oval olduğundan), 7 yi beklemenizi şahsen tavsiye ediyorum. Ben öyle yapıyorum. 7 ile 7s aynı tasarıma sahip olacak zaten.

Bence beklemeniz için hiçbir sebep yok. iPhone 6s gerçekten çok kaliteli bir cihaz. Ayrıca nedense düz modeller yerine s modelleri bana daha fazla güven veriyor

Ben de şu an 5 kullanıyorum, 6S alsam mı 7 mi beklesem diye düşündüm, 7 çıkınca inceleyip 6S'le karşılaştırıp karar vericem. Büyük fark olmazsa 6S alırım hem o zamana kadar fiyatı da düşmüş olur. [emoji106]

İphone 6 ve 6S rezalet. Evet donanım olarak güzel ama tasarım olarak leş. İphone ile hiç bir alakası olmayan tasarım. Aynı Battlefield Hardline gibi onunda Battlefield ile bir alakası yok.

Gelmesi uzun sürebilir. Bence 6s alın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…