H Huracan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 1.203 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2016 #1 Arkadaşlar merhaba. Bir süredir para biriktiriyorum ve 6S almayı düşünüyorum. Sizce 6S almak yerine 7 yi bekleyip 7 mi almalıyım? Teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba. Bir süredir para biriktiriyorum ve 6S almayı düşünüyorum. Sizce 6S almak yerine 7 yi bekleyip 7 mi almalıyım? Teşekkürler.
RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2016 #2 Her gün yeni bir model çıkıyor, iPhone 7 çıktığında "iPhone 7S' i beklemelimiyim?" diyeceksin.
İdris Elmastaş4 Hectopat Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2016 #3 Bence 7 deilde 7s beklenmeli eğer beklenecekse.
erdiozgor Megapat Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 545 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2016 #4 Zaten çok az bir süre kaldı beklemeni tavsiye ederim. Fakat 6s te seni en az 5 sene götür
kabakcemirhan Hectopat Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2 14 Mayıs 2016 #5 Gerek yok bence, iphone zaten sayılardan değil sayı s lerden performans alıyor, bekleyeceksen 7s bekle ki hiç gerek yok, 6s sahibiyim gayet memnunum. Sent from my iPhone using Tapatalk
Gerek yok bence, iphone zaten sayılardan değil sayı s lerden performans alıyor, bekleyeceksen 7s bekle ki hiç gerek yok, 6s sahibiyim gayet memnunum. Sent from my iPhone using Tapatalk
politetrafloraetilen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 2.086 Çözümler 6 16 Mayıs 2016 #6 Tanıtılmasına bu kadar az zaman kalmışken bekle. 7, Çıktığında özellikleri beklediğin gibi gelmezse gider 6S'i şuan kinden daha ucuz bir fiyata satın alırsın.
Tanıtılmasına bu kadar az zaman kalmışken bekle. 7, Çıktığında özellikleri beklediğin gibi gelmezse gider 6S'i şuan kinden daha ucuz bir fiyata satın alırsın.
H Huracan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 1.203 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2016 #7 Görüşleriniz için teşekkürler. iPhone 7 ne zaman tanıtılacak bilen arkadaşlarım söyleyebilir misiniz? Teşekkürler.
Görüşleriniz için teşekkürler. iPhone 7 ne zaman tanıtılacak bilen arkadaşlarım söyleyebilir misiniz? Teşekkürler.
S smiLonly Megapat Katılım 6 Nisan 2015 Mesajlar 973 Makaleler 4 Çözümler 2 19 Mayıs 2016 #8 Huracan dedi: Görüşleriniz için teşekkürler. iPhone 7 ne zaman tanıtılacak bilen arkadaşlarım söyleyebilir misiniz? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eylül'de tanılacak diye biliyorum. Bence de beklemelisin az bir süre kaldı bende bekliyorum.
Huracan dedi: Görüşleriniz için teşekkürler. iPhone 7 ne zaman tanıtılacak bilen arkadaşlarım söyleyebilir misiniz? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eylül'de tanılacak diye biliyorum. Bence de beklemelisin az bir süre kaldı bende bekliyorum.
H Huracan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 1.203 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2016 #9 smiLonly dedi: Eylül'de tanılacak diye biliyorum. Bence de beklemelisin az bir süre kaldı bende bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam tahminen kaç para olur bir fikrin var mı? 3500TL'yi geçer mi? Teşekkürler.
smiLonly dedi: Eylül'de tanılacak diye biliyorum. Bence de beklemelisin az bir süre kaldı bende bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam tahminen kaç para olur bir fikrin var mı? 3500TL'yi geçer mi? Teşekkürler.
S smiLonly Megapat Katılım 6 Nisan 2015 Mesajlar 973 Makaleler 4 Çözümler 2 19 Mayıs 2016 #10 Huracan dedi: Hocam tahminen kaç para olur bir fikrin var mı? 3500TL'yi geçer mi? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 16 gb modelinin geçeceğini hiç sanmıyorum.
Huracan dedi: Hocam tahminen kaç para olur bir fikrin var mı? 3500TL'yi geçer mi? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 16 gb modelinin geçeceğini hiç sanmıyorum.