Şu anda HTC Desire 500 telefon kullanmaktayım fakat ekranı kırıldı ve android sistemden de bıktım en son çıkan telefon olarak "iPhone se" almayı düşünmekteydim fakat kararsız kaldım. Şu anda sizce "iPhone 7" mi beklemeliyim yoksa "iphone se" mi almalıyım önerileriniz nedir ve neden ? Açıklama yapabilirseniz sevinirim teşekkürler yardımlarınız için
Eğer +3500 TL üzeri bir hedefin var ise bekle kardeşim. 4000 TL ye satarlar büyük ihtimal. Belli olmaz şuanda ne çıkarcaklar o bile belli değil yani. Fakat 6s kullanıyorum ve gayet memnunum. Bir telefonda zaten bir şey yapmıyorsun. Program kuracak video hazırlicak değilsin ya.. İnanılmaz güzel telefon 6s artık sana kalmış. Ama içinde bir sıkıntı olacaksa istersen bekle biraz Yıl sonuna çıkar büyük ihtimal
Bütçeni fazla zorlama derim bence. Apple çok hızlı olmasa bile hızlı hızlı telefon çıkarıyor bildiğin gibi. İphone SE konusuna gelirsek kullanmış biri olarak söylüyorum sosyal medya ve bunu gibi şeylerde ve özelle mesajlaşma konusunda ben oldukça zorluk çektim. Çünkü ekranı küçük. Ama ben Apple alacağım diyorsan bence İphone 6 almalısın.
Küçük ekran sıkıntı olmayacaksa kesinlike SE almanı öneririm sıkıntı olur dersen 7 yi beklemene hiç gerek yok çok büyük bir değişiklik olmayacaktır performans açısından 6s iyi bir seçim olur
Ben Iphone 7 değil 7S bekleyeceğim. S serileri her zaman çok daha iyi özelliklerle çıkıyor piyasaya. SE donanım olarak 6 ve 6S ile yarışır durumda. Tek sıkıntısı ekran boyutu.
Herkese cevapları için teşekkürler karar verdim şuanda kullandığım telefonun boyutu zaten 4,3 inç iphone se nin ekranı 4 inç ilk olarak se alıcam ileride 7s çıktığında onu alıcağım karar verdim
iPhone'ların; fiyatına göre çok da iyi telefon olmadıklarını düşünüyorum. Android'den sıkıldım demişsiniz, ancak İOS sizi Android'den dah fazla sıkacaktır. Tavsiyem 2500 lira bandında bir android amiral gemisi alıp, cannınız sıkıldığında da çeşitli launcherlarla sıkıntınızı gidermek.
iPhone'ların; fiyatına göre çok da iyi telefon olmadıklarını düşünüyorum. Android'den sıkıldım demişsiniz, ancak İOS sizi Android'den dah fazla sıkacaktır. Tavsiyem 2500 lira bandında bir android amiral gemisi alıp, cannınız sıkıldığında da çeşitli launcherlarla sıkıntınızı gidermek.
Aslında dediğiniz gibi biraz araştırdım samsung s7 edge yi de inceledim ama hala kararsızım samsung s7 edge mi alsam iphone mu karar veremedim açıkçası
S7 edge asla sizi üzmez. Android alınacaksa amiraller tercih edilmeli diye düşünüyorum. Öncesinden 300 liralık Android cihaz kullanırken, iphone 5 6 ya geçince oooo işte telefon bu, lanet olsun Android e demeyin. İphone a vereceğiniz parayı en iyi Android cihazı alırsanız, o zaman Apple la kıyaslama yapın. (Note 5 kullanıcısıyım)