c4spian Kilopat Katılım 10 Aralık 2015 Mesajlar 100 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #11 Stoch dedi: Eki Görüntüle 1116055Eki Görüntüle 1116056 Eki Görüntüle 1116066 Genişletmek için tıkla... Bu uygulama yok App Store'da, alternatif var mı önerebileceğin? Avira nasıl mesela? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2021
Stoch dedi: Eki Görüntüle 1116055Eki Görüntüle 1116056 Eki Görüntüle 1116066 Genişletmek için tıkla... Bu uygulama yok App Store'da, alternatif var mı önerebileceğin? Avira nasıl mesela?
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #12 c4spian dedi: Bu uygulama yok App Store'da, alternatif var mı önerebileceğin? Avira nasıl mesela? Genişletmek için tıkla... Avast var, ben kullanmadım fakat forumdakiler öneriyor. Stoch dedi: Avast var, ben kullanmadım fakat forumdakiler öneriyor. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes de var, bunlar forumda en popüler olanlar.
c4spian dedi: Bu uygulama yok App Store'da, alternatif var mı önerebileceğin? Avira nasıl mesela? Genişletmek için tıkla... Avast var, ben kullanmadım fakat forumdakiler öneriyor. Stoch dedi: Avast var, ben kullanmadım fakat forumdakiler öneriyor. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes de var, bunlar forumda en popüler olanlar.
c4spian Kilopat Katılım 10 Aralık 2015 Mesajlar 100 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #13 Stoch dedi: Avast var, ben kullanmadım fakat forumdakiler öneriyor. Malwarebytes de var, bunlar forumda en popüler olanlar. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes aradım ilk sürekli bunu kullanıyorum PC'de ama telefonumdan App Store girdiğimde çıkmıyor bunu da çözemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2021
Stoch dedi: Avast var, ben kullanmadım fakat forumdakiler öneriyor. Malwarebytes de var, bunlar forumda en popüler olanlar. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes aradım ilk sürekli bunu kullanıyorum PC'de ama telefonumdan App Store girdiğimde çıkmıyor bunu da çözemedim.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #14 c4spian dedi: Malwarebytes aradım ilk sürekli bunu kullanıyorum PC'de ama telefonumdan App Store girdiğimde çıkmıyor bunu da çözemedim. Genişletmek için tıkla... Telefon replika (çakma) değil değil mi? Stoch dedi: Telefon replika (çakma) değil değil mi? Genişletmek için tıkla... Biraz şüphelendim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2021
c4spian dedi: Malwarebytes aradım ilk sürekli bunu kullanıyorum PC'de ama telefonumdan App Store girdiğimde çıkmıyor bunu da çözemedim. Genişletmek için tıkla... Telefon replika (çakma) değil değil mi? Stoch dedi: Telefon replika (çakma) değil değil mi? Genişletmek için tıkla... Biraz şüphelendim.
c4spian Kilopat Katılım 10 Aralık 2015 Mesajlar 100 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #15 Stoch dedi: Telefon replika (çakma) değil değil mi? Biraz şüphelendim. Genişletmek için tıkla... Garantisi var, seri no falan hepsi var bunu nasıl anlarım ki? Olamaz yani 4200 verdik buna geçen yıl. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2021
Stoch dedi: Telefon replika (çakma) değil değil mi? Biraz şüphelendim. Genişletmek için tıkla... Garantisi var, seri no falan hepsi var bunu nasıl anlarım ki? Olamaz yani 4200 verdik buna geçen yıl.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #16 c4spian dedi: Garantisi var, seri no falan hepsi var bunu nasıl anlarım ki? Genişletmek için tıkla... Pil sağlığı kısmını SS atar mısınız? Stoch dedi: Pil sağlığı kısmını SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Ayarları da. Stoch dedi: Pil sağlığı kısmını SS atar mısınız? Ayarları da. Genişletmek için tıkla... Bir de telefonla çektiğiniz herhangi fotoğraf. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2021
c4spian dedi: Garantisi var, seri no falan hepsi var bunu nasıl anlarım ki? Genişletmek için tıkla... Pil sağlığı kısmını SS atar mısınız? Stoch dedi: Pil sağlığı kısmını SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Ayarları da. Stoch dedi: Pil sağlığı kısmını SS atar mısınız? Ayarları da. Genişletmek için tıkla... Bir de telefonla çektiğiniz herhangi fotoğraf.
c4spian Kilopat Katılım 10 Aralık 2015 Mesajlar 100 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #17 Seri no açık bıraktım ama sorun olmaz herhalde. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2021-07-23 at 16.19.15 (1).jpeg 59,9 KB · Görüntüleme: 44 WhatsApp Image 2021-07-23 at 16.19.15.jpeg 86,6 KB · Görüntüleme: 44 Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2021
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #18 c4spian dedi: Seri no açık bıraktım ama sorun olmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam çabuk silin.
c4spian dedi: Seri no açık bıraktım ama sorun olmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam çabuk silin.
c4spian Kilopat Katılım 10 Aralık 2015 Mesajlar 100 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #19 Sildim de ne yapabilirler ki? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2021
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #20 Ben bir sorun göremedim, servise yollayın. Ya da içini açtırın bir telefoncuya. c4spian dedi: Sildim de ne yapabilirler ki? Genişletmek için tıkla... Bilemem.
Ben bir sorun göremedim, servise yollayın. Ya da içini açtırın bir telefoncuya. c4spian dedi: Sildim de ne yapabilirler ki? Genişletmek için tıkla... Bilemem.