iPhone 7 "bu aygıt desteklenmiyor olabilir" hatası

milwer

Hectopat
Daha fazla  
Uzun süredir bu telefonu kullanıyorum. Batarya ve şarj soketi daha yeni değişti ama bugün telefonu şarjına takınca böyle bir hata aldım. Nedeni ne olabilir?

Soket ve batarya değiştikten sonra ilk takışında mı bu uyarıyı aldın ? Yoksa değişimden sonra sorun yokken mi aldın ?

Soket ve batarya değiştikten sonra ilk takışında mı bu uyarıyı aldın? Yoksa değişimden sonra sorun yokken mi aldın?

Zaten bataryam sıkıntılıydı değiştirmeden önce böyle bir sorun aldım sonrasında telefoncuya götürdüm şarj soketinde sıkıntı var dedi soketi değiştirdi hazır değiştirmişken bataryayı da birlikte yenilettirdim.

Şarj adaptörüm orijinal ama kablom değil ondan kaynaklı bir sorun olabilir mi?

aygıt desteklenmıyor hatası genelde apple ın uyumlu olmayan parçalar için verdiği bir uyarı... Yeni taktığı batarya telefon tarafından desteklenmiyor olabilir.... Orjinal iphone bataryası takmamış olabilir veya iphone un desteklemediği bir batarya takmış olabilir diyelim

Ne yapmam lazım peki?

Son yazdığınızı görmemiştim ; ewet oda bir ihtimal.. Orjinal ve çalışan bir lightning kablosuyla deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…