iPhone 7 cihaz aile tarafından izleniyor olabilir mi?

FordFocus1Ghia

Hectopat
Açıkçası doğru alt başlık mı burası bilemiyorum. Konuya girmeden evvelki bir diğer önemli husus, gereksiz fikir beyan edecek arkadaşlar rahatsızlık vermesin.

iPhone 7 cihazım var. Ne zaman bana bir bildirim SMS vb. gelse dikkatimi çeken aynı anda ya da çok kısa süre farklarla babamın telefonuna da bir bildirim düşmesi. Ben artık bunun bir tesadüf/tevafuk olmadığını düşünüyorum ama emin de olamıyorum. Telefonun tüm uygulamalarını inceledim ama hiçbir şey bulamıyorum. Sadece iPhone bul uygulamasında takip ediyor ki onu da biliyorum. Bir diğer şüphe sebebim de bu telefonun babamın eski cihazı olması. Bana teslim etmeden evvel bir yazılım vb. yüklemiş olabilir diye düşünmüyor değilim.

Mesela şu anda sahibinden.com'da favoriye eklediğim ilanın fiyatı düşmüş bildirim geldi, iki saniye sonra babama da bildirim sesi geldi.

Herhangi bir kötü alışkanlığım yok, sadece sıkıntı çıkarabilecek model araba alıyorum internetten ara sıra o. Beni asıl rahatsız eden, arkadaşlarımla vb yaptığım konuşmaların sızma ihtimali. Yine kötü şeyler yok lakin sonuçta özel hayat.

Benim bunu tespit etme şansım var mıdır? Ya da şöyle sorayım, ben mi çok kuruyorum kafada yoksa böyle bir ihtimal olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
ben mi çok kuruyorum kafada yoksa böyle bir ihtimal olabilir mi?
Benim ablam indirdiğim uygulamalardan WhatsApp sohbetine, cihazımın GPS, Wİ-Fİ veya mobil veri özelliğinin açık olup olmadığına bile bakabiliyor yani mümkün.

Size bir bildirim gelince babanızın telefonuna gelen bildirime bakabilirsiniz.

Aynı Apple kimliğini kullanıyor olabilir misiniz acaba? Çünkü IPhone'da bir şey, konum vs kullanırsa orada sembol çıkıyor.

Telefonunuzu sıfırlayarak tüm bu şüphelerinizden arınabilirsiniz. Takip uygulamaları var mı ona bir şey diyemem ama çözümü format olabilir.

Aslında ben cihazı bir hafta önce filan sıfırladım ama bu olay bayağıdır var.

Benim ablam indirdiğim uygulamalardan WhatsApp sohbetine, cihazımın GPS, Wi-Fi veya mobil veri özelliğinin açık olup olmadığına bile bakabiliyor yani mümkün.

Sizdeki cihaz nedir? Bu takibi nereden anladınız?

Aynı Apple kimliğini kullanıyor olabilir misiniz acaba? Çünkü IPhone'da bir şey, konum vs kullanırsa orada sembol çıkıyor.

Hayır. Apple kimlik ve hesaplarımız tamamen ayrı.

Sizdeki cihaz nedir? Bu takibi nereden anladınız?
Google Play'den uygulama indirmek istediğimde ablamın kendi cihazına onay ekranı geldiğini gördüm yani benim cihazımı Google üzerinden kendi cihazına ebeveyn cihazı olarak bağlamış. Ayrıca bunu düzeltemiyorsunuz. Cihazı sıfırlamak için bile veli onayı gerekiyor.

Cihaz S24 Ultra ve LG G4.

Aynısını biz 10 yaşındaki kardeşimin ekran süresi için de yaptık. Onun tabletinde bir uygulama benim telefonda bir uygulama var. Ben ayarlardan uygulamalara baktım bende öyle bir şey yok.

Aynısını biz 10 yaşındaki kardeşimin ekran süresi için de yaptık. Onun tabletinde bir uygulama benim telefonda bir uygulama var. Ben ayarlardan uygulamalara baktım bende öyle bir şey yok.
Uygulama değil Google'ın kendi özelliği hocam. Cihazlardan veli onayı olmadan silinemiyor haliyle. Android'e gömülü bir Google servisi çünkü.

Ama sizinki iPhone olduğu için bununla alakası yok denebilir.

Uygulama değil Google'ın kendi özelliği hocam. Cihazlardan veli onayı olmadan silinemiyor haliyle. Android'e gömülü bir Google servisi çünkü.

Ama sizinki iPhone olduğu için bununla alakası yok denebilir.

Evet bende ondan kafam karışık.

Factory reset atsam ne yapabilir ki?

Ben şahsen 10 yaşında bir çocuğun factory reset atabileceğini düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…