iPhone 7 Custom ROM mümkün mü?

Rynoma

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, elimde bir iPhone 7 cihaz var ve cihaza performans testi yapmak için bir oyun indirdiğimde genellikle iOS 17 ya da iOS 16 sürümü istiyor ve bu cihaz bu sürümleri almadığı için yükleyemiyorum. İnternette diğer iPhone modellerinde sürüm yükseltilebiliyordu ve ben de yükseltmek istiyorum. Bu cihazda mümkün mü sizce?

Merhaba, elimde bir iPhone 7 cihaz var ve cihaza performans testi yapmak için bir oyun indirdiğimde genellikle iOS 17 ya da iOS 16 sürümü istiyor ve bu cihaz bu sürümleri almadığı için yükleyemiyorum. İnternette diğer iPhone modellerinde sürüm yükseltilebiliyordu ve ben de yükseltmek istiyorum. Bu cihazda mümkün mü sizce?

Hiçbir iPhone cihazında o cihaza sunulan ROM'lar dışında ROM kuramazsın. Apple bu konuda imzalama sınırı koymuş durumda. Sürüm bile düşüremiyorsun Jailbreak atmadan öyle bir olay. Yükleyeceğin uygulamayı aynı Apple adresini kullanan başka bir yüksek model IPhone'da iclouda ekle. Sonra iPhone 7ye dönüp o oyunun senin telefonun için desteklediği en son sürümü indirip o sürümde test yapabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı