Güncelleme yaptıktan birkaç gün sonra ekranın ortası ve sağ üst tarafı dokunmatiği çalışmamaya başladı. Ekran sadece çok az çatlak acaba telefonu sıfırlarsam düzelir mi?
Güncelleme yaptıktan birkaç gün sonra ekranın ortası ve sağ üst tarafı dokunmatiği çalışmamaya başladı. Ekran sadece çok az çatlak acaba telefonu sıfırlarsam düzelir mi?
Güncellemeden sonra olduysa sıfırlamakta fayda var. Sonuçta düşürüp vurmadıysan mantıken niye olsun.
PC'de yedek al deme sebebim Apple çok uğraştırıyor Yedekledikten daha sonra Geri Yüklemekle falan. PC yedeği yoksa Wi-Fi ile Geri Yüklemek çok yavaş oluyor. Boşa uğraşmış olma diye. Zor bir şey değil Itunes ile yapıyorsun zaten Yedekle deyince bir süre veriyor o süre bitince iş bitiyor. Sonra sıfırlarsın. Düzelmezse - Bir önceki sürüme geri dönersin yine Itunes ile.
Güncellemeden sonra olduysa sıfırlamakta fayda var. Sonuçta düşürüp vurmadıysan mantıken niye olsun.
PC'de yedek al deme sebebim Apple çok uğraştırıyor yedekledikten daha sonra geri yüklemekle falan. PC yedeği yoksa Wi-Fi ile geri yüklemek çok yavaş. Boşa uğraşmış olma diye. Zor bir şey değil iTunes ile yapıyorsun zaten yedekle deyince bir süre veriyor o süre bitince iş bitiyor. Sonra sıfırlarsın.
Anladım teşekkür ederim ilk defa iPhone kullandığım için sordum bir de şu ana ekran tuşuna 1 kere tıklıyorum kendisi 2 3 kere tıklıyor parmak izi eklerkende hafif basın diyor bu normal midir?
Anladım teşekkür ederim ilk defa iPhone kullandığım için sordum bir de şu ana ekran tuşuna 1 kere tıklıyorum kendisi 2 3 kere tıklıyor parmak izi eklerkende hafif basın diyor bu normal midir?
iPhone 7'lerde Taptic Engine var orta tuşta. Ne olduğuna bakmak istersen Google görseller veya YouTube Yani basma hissiyatını veren bir mekanizma. Normal.