iPhone 7 ekranını kasadan ayıramıyorum

cankaracan

Centipat
iPhone 7 telefonumun bataryasını deji marka olanla değiştireceğim. Bataryanın içinden çıkan aparatlarda birkaç video izledim denedim.
İlk önce vidaları söktüm.
Sonra önce saç kurutma makinesi ile ısıtıyorum 30 saniye son ayarda. Telefon bayağı ısınıyor.
Ardından vantuzu takıp çekmeye çalışıyorum. Bir yandan çekerken bir yandan araya aparatlardan sokuyorum ancak ekran gram açılmıyor.
Ekranda hiçbir oynama yok. Adamlar Volvo gibi telefon yapmış. İzlediğim videolarda adamlar ısıtıp çekiyor tık diye geliyor ekran.
Tavsiyeleriniz nelerdir? En son telefoncuya götürürüm ancak çok dikkatli olmam lazım çakmasını takabilir. Arka tarafta takacağım diye değişiyorlar biliyosunuzdur.

Saç kurutma makinesinin sıcaklığı yetmiyor olabilir. Isı tabancaları ile yapılıyor genelde ve 230 dereceye falan çıkıyor o cihazlar da ondan olabilir. Pek de zorlama diğer parçalara zarar verirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı