tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #1 Selamlar, cumartesi günü 2.elden ekini aşağıya bıraktığım hatası olan bir IPhone'a bakmaya gideceğim. Bu skrunu iTunes ile yazılımı sıfırlayarak çözebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2024
Selamlar, cumartesi günü 2.elden ekini aşağıya bıraktığım hatası olan bir IPhone'a bakmaya gideceğim. Bu skrunu iTunes ile yazılımı sıfırlayarak çözebilir miyim?
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.878 Makaleler 3 Çözümler 35 12 Eylül 2024 #2 Büyük ihtimalle yasadışı metodlarla iCloud'un önüne geçilmiş. Cihazı iyice sorgulayın.
tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #3 codefl0w dedi: Büyük ihtimalle yasa dışı metodlarla ICloud'un önüne geçilmiş. Cihazı iyice sorgulayın. Genişletmek için tıkla... Cihaz ayrıca SIM kartıda görmüyor hocam illegal IMEI gibi bir durumu var mıdır?
codefl0w dedi: Büyük ihtimalle yasa dışı metodlarla ICloud'un önüne geçilmiş. Cihazı iyice sorgulayın. Genişletmek için tıkla... Cihaz ayrıca SIM kartıda görmüyor hocam illegal IMEI gibi bir durumu var mıdır?
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.878 Makaleler 3 Çözümler 35 13 Eylül 2024 #4 tomey dedi: Cihaz ayrıca SIM kartıda görmüyor hocam illegal IMEI gibi bir durumu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Apple cihazlarında IMEI atma durumu olmuyor, ancak dediğim gibi eğer iCloud bypass yapıldıysa SIM sorun yaratabiliyor. Uzak durmanızı tavsiye ederim.
tomey dedi: Cihaz ayrıca SIM kartıda görmüyor hocam illegal IMEI gibi bir durumu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Apple cihazlarında IMEI atma durumu olmuyor, ancak dediğim gibi eğer iCloud bypass yapıldıysa SIM sorun yaratabiliyor. Uzak durmanızı tavsiye ederim.
C Casper Neo Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 508 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2025 #5 tomey dedi: Cihaz ayrıca SIM kartıda görmüyor hocam illegal IMEI gibi bir durumu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi? Ziraa telefonumda aynı problemi yaşıyorum. Baseband arızası denildi ama.
tomey dedi: Cihaz ayrıca SIM kartıda görmüyor hocam illegal IMEI gibi bir durumu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi? Ziraa telefonumda aynı problemi yaşıyorum. Baseband arızası denildi ama.
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.347 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2025 #6 Casper Neo dedi: Çözebildin mi? Ziraa telefonumda aynı problemi yaşıyorum. Baseband arızası denildi ama. Genişletmek için tıkla... Doğru denilmiş.
Casper Neo dedi: Çözebildin mi? Ziraa telefonumda aynı problemi yaşıyorum. Baseband arızası denildi ama. Genişletmek için tıkla... Doğru denilmiş.