H Huracan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 1.203 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2016 #1 Arkadaşlar merhaba. iPhone 7 hakkındaki söylentileri bu konuda toplamak istiyorum. Sizler de bildiklerinizi söylerseniz çok sevinirim, teşekkürler. Apple, iPhone 7'yi mi Gösterdi? - ShiftDelete.Net
Arkadaşlar merhaba. iPhone 7 hakkındaki söylentileri bu konuda toplamak istiyorum. Sizler de bildiklerinizi söylerseniz çok sevinirim, teşekkürler. Apple, iPhone 7'yi mi Gösterdi? - ShiftDelete.Net
D deepdarkness00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 1.611 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2016 #2 Bence kafa yormaya gerek yok. Çıktığı zaman herkes gibi görürüz.
E Emre Sirke Hectopat Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2016 #3 İsmi Değişebilirmiş diyorlar
politetrafloraetilen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 2.086 Çözümler 6 26 Nisan 2016 #4 Huracan dedi: Arkadaşlar merhaba. iPhone 7 hakkındaki söylentileri bu konuda toplamak istiyorum. Sizler de bildiklerinizi söylerseniz çok sevinirim, teşekkürler. Apple, iPhone 7'yi mi Gösterdi? - ShiftDelete.Net Genişletmek için tıkla... Bu iPhone 6S. Videoda dikkat ederseniz 18. saniyede kulaklık girişi görünüyor. 7 de bu girişin olmayacağı kesinleşmişti.
Huracan dedi: Arkadaşlar merhaba. iPhone 7 hakkındaki söylentileri bu konuda toplamak istiyorum. Sizler de bildiklerinizi söylerseniz çok sevinirim, teşekkürler. Apple, iPhone 7'yi mi Gösterdi? - ShiftDelete.Net Genişletmek için tıkla... Bu iPhone 6S. Videoda dikkat ederseniz 18. saniyede kulaklık girişi görünüyor. 7 de bu girişin olmayacağı kesinleşmişti.
H Huracan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 1.203 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2016 #5 iPhone 7'de Devrim Gibi Yenilik - ShiftDelete.Net