iPhone 7 hâlâ alınır mı?

Samsung ve memnunluk güldürdün açıkçası @Ek01000 Samsung önerilmez bataryası leş kamerası leş.

Ne? Ne? Ne? Umarım ironidir. Arkadaşım sadece gündelik kullandımda 3 gün sarja takmadığım oldu dedi. Kamerası leş dediğin telefodan kastın S4 mini ise hak vereceğim ama kamera anlamında çok ama çok başarılıdır. Ekran konusuna gelmiyorum bile en iyi ve en canlı renkleri veren marka Samsung'dur. Apple'a bile bazı modellerde tedarikte bulunuyor. En iyi piksel yoğunlu da tabii ki Samsung'da. Fan boyluktan başka bir şey değil yaptığınız.

iPhone 7 yerine Redmi Note 9 Pro veya Mi Note 10 Lite öneririm. Hem daha hızlılar hem de daha uzun süre güncel kalacaklar

IPhone'un yıllar geçse de performans verdiğine inanmam mümkün değil, adamlar eski modellerini yavaşlattıklarını kabul ettiler ve bu modele senin alacağın 7 modeli de dahil.

IPhone'un yıllar geçse de performans verdiğine inanmam mümkün değil, adamlar eski modellerini yavaşlattıklarını kabul ettiler ve bu modele senin alacağın 7 modeli de dahil.
O olay pil kapasitesi düşük cihazların frekansını düşürmekle alakalıydı ama siz bilirsiniz. Hatta kullanıcının insiyatifine sunulmuş bir seçenek. Bir konuyu deneyimlemenizi ve hiç olmadı düzgün araştırmanızı öneririm. Yanlış bilgi vermemek için önemlidir.

Beni 3 sene boyunca rahat kasma donma olmadan götürür mü? iPhone yi de düşündüm bugün çalışıyo ama ben 3 sene kullanıcam en az 2 sene 3 sene sonra ne olacak belli değil. Haklısınız. Başka telefon öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…