iPhone 7 hala alınır mı?

Benim iPhone 7 3. kattan aşağı düşmüştü bir kez sorunsuz çalışıyor.

Telefon aslında gerçekten sağlam, sadece yaşından ötürü ve bataryanın ömrünü doldurmasından dolayı kullanması zorlaştı.

Kullanılır powerbank'e katlanırım diyorsanız. İkinci el S9'lar falan var onlarada bakabilirsiniz temiz bulursanız neden olmasın? iPhone 7 geçerli apple hesabı ile şu an bütün uygulamaları sorunsuz çalıştırıyor.

Annem çamaşır makinesinde yıkadı bir seferde. Pantolonumun cebinde kalmıştı yıkandı. Sonraki gün telefon sorunsuz çalışıyordu.

Benim XS'de işte cep mesafesinden yere düştü arka camı kırıldı

iPhone 7 hala kullanılabilir bence. Sadece haberleşmek içinse iPhone 7 gayet iyi bence. Uygulama vs yüklenecekse IPhone'un XS Max modeli de alınabilir. Fiyat aralığı 10.000 - 20.000 arası. Eğer bütçen el veriyorsa ve o kadar üst düzey bir telefon istemiyorsan iPhone XS Max alman daha mantıklı bence. iPhone 7'yide 3000 TL'ye bulursan alabilirsin. En azından haberleşebiliyosun.

2-3bin daha ekleyip 128 GB'lik telefonlar var niye iPhone 7 alsın.

İllaki iPhone 7 diyorsa alabilir ama bütçesi el veriyorsa bence XS alması daha mantıklı.

3 bin TL'ye temiz iPhone 7 almayı düşünüyorum, sizce alınır mı?

Alınmaz kesinlikle sadece iş için kullanacaksanız alınır belki de o uygulamaları da bir süre sonra desteklemez artık bankacılık vs.

3 bin TL'ye temiz iPhone 7 almayı düşünüyorum, sizce alınır mı?

En kötü 11 alabilirsin eğer bütçeni 13 bin daha yükseltebilirsen tatmin eder hala 11 kullanıyorum 2-3 yılı daha var yeni güncelleme geldi eğer düşünüyorsan alabilirsin.

Alınmaz güncelleme vs almıyor kaç yıl önceki telefon bir hata vs çıksa bir şey olsa hiçbir şey yapamazsın
yeni güncel bir telefon almak varken alınmaz IP7.

Alınmaz güncelleme vs almıyor kaç yıl önceki telefon bir hata vs çıksa bir şey olsa hiçbir şey yapamazsın
yeni güncel bir telefon almak varken alınmaz IP7.
Güvenlik güncelleştirmesi almaya devam ediyor. 2-3 Bin liraya yeni bir telefon söyler misin birde?

2-3bin daha ekleyip 128 GB'lik telefonlar var niye iPhone 7 alsın
Adamın bütçesi zaten 2-3 bin lira hocam ben bu bütçede iyi öneri yapmaya çalışıyorum. Tamam 70000 daha eklesin S24 ultra alsın. Adamın 6-7K parası olsa gelip burada 2-3K telefon önerisi istemezdi.

bence alınmaz batarya bile çöp 1 saat dayanmaz + arkadaşların dediği gibi ios 16 yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…