iPhone 7 Hâlâ Alınır mı?

hasras123

Hectopat
Daha fazla  
Geçen günlerde iPhone 7 ile OnePlus 5T arasında kalmıştım. Çoğunuz OP5T'yi önerdi fakat zevkler ve renkler tartışılmıyor. Merak ettiğim soru, iPhone 7 hâlâ alınır mı? Biliyorsunuz her yeni iPhone modelinde bir veya iki önceki kasıtlı olarak öldürülüyor. iPhone X modeli ile birlikte gelen iOS 11, tabiri caizse iPhone 6/Plus'ı öldürdü. Ben uzun vadeli bir telefon almak istiyorum, sürekli değiştirmek gibi bir durumum yok. Bu yüzden para vermişken iyisinden alayım. 8 ve X'e param yetmiyor. Asıl merak ettiğim iPhone 7/32 GB kaç sene daha gider? iOS 12 veya 13 geldiğinde iPhone 7 ölür mü? 2GB RAM, 32 GB ROM yeterli mi? Hepinize soruyorum fakat iOS tecrübesi olan arkadaşlardan özenle cevap bekliyorum. Teşekkürler, iyi forumlar.

Unuttuğum bir soru var, telefonun yavaşlama ve kasma dönemlerinde pil değiştirmek faydalı oluyormuş. Bu yol 3-4 yıl sonra da işe yarar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Iphone 7 hala alınabilir bir model. 32 GB hafıza çoğu kullanıcı için yeter, yetip yetmeyeceğine biz değil kullanıcı faktörü belirliyor. Kasıtlı olarak eski cihazları yavaşlattığı doğrudur, pil sorunu olan cihazlarda da bunu yapmıştır Apple. Bilinçli eskitme politikaları da gütmüştür. Iphone 7 en az 3 yıl daha gider, ne kadar daha güncelleme alır bilemem ama Apple güncelleme konusunda iyi bir marka.

OP 5T , S8 bence daha mantıklı en basitinden S8'in ekranı, pil ömrü, yüz tanıma özelliği İp7'ye göre öne çıkıyor. Hızlı ve kablosuz şarj da çok iyi özellikler bence ben geç yattığım için telefonumu şarj etmeye üşenirim ve 30dk'da %50 olması çok iyi.

iPhone 6S 32 GB kullanıyorum benim telefon bile hala kullanılabilir telefon. iPhone 7 ile arasında 300 lira gibi bir fark mevcut dolayısıyla iPhone 7 almak daha mantıklı olacaktır.

İlk çıktığında iphone6 almıştım. Hala da çok memnunum. Garantisi bitmesine rağmen müşteri memnuniyeti için, gönderdim ve yenisini yolladılar. Arkadaşım 5 kullanıyor. Yani bu telefonlar uzun ömürlü, android gibi değil. Almanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…