0zgürr Femtopat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #1 iPhone 7 kullanıyorum, telefonum düşük güç modu açıkken mi daha hızlı dolar yoksa kaplıyken mi daha hızlı dolar? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2024
iPhone 7 kullanıyorum, telefonum düşük güç modu açıkken mi daha hızlı dolar yoksa kaplıyken mi daha hızlı dolar?
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 26 Temmuz 2024 #2 0zgürr dedi: iPhone 7 kullanıyorum, telefonum düşük güç modu açıkken mi daha hızlı dolar yoksa kaplıyken mi daha hızlı dolar? Genişletmek için tıkla... Max watt ile şarj edersen daha hizli dolar. Dusuk guc modu dedigin arka plandaki aktivitelerin calismamasini engelliyor vs(mesaj bildirim) Şarj dolmasina cok etki etmez. Ucak moduna falan alanlar var ama ben yine de cok etki etmeyecegini dusunuyorum.
0zgürr dedi: iPhone 7 kullanıyorum, telefonum düşük güç modu açıkken mi daha hızlı dolar yoksa kaplıyken mi daha hızlı dolar? Genişletmek için tıkla... Max watt ile şarj edersen daha hizli dolar. Dusuk guc modu dedigin arka plandaki aktivitelerin calismamasini engelliyor vs(mesaj bildirim) Şarj dolmasina cok etki etmez. Ucak moduna falan alanlar var ama ben yine de cok etki etmeyecegini dusunuyorum.