F fubballler Femtopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar merhaba iPhone 7 cihazımın bataryasını değiştirmek istiyorum bunun için bir tamir seti arıyorum. Aynı zamanda bu seti laptopum içinde kullanmak istiyorum alttaki ürün söylediklerim için uygun mudur ya da daha iyi bir tavsiyeniz var mıdır? Xiaomi Mijia Wiha 24’lü Çelik Uç Hassas Tornavida Seti Fiyatı ve Yorumları - Trendyol Xiaomi Mijia Wiha 24’lü Hassas Tornavida Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2021
Arkadaşlar merhaba iPhone 7 cihazımın bataryasını değiştirmek istiyorum bunun için bir tamir seti arıyorum. Aynı zamanda bu seti laptopum içinde kullanmak istiyorum alttaki ürün söylediklerim için uygun mudur ya da daha iyi bir tavsiyeniz var mıdır? Xiaomi Mijia Wiha 24’lü Çelik Uç Hassas Tornavida Seti Fiyatı ve Yorumları - Trendyol Xiaomi Mijia Wiha 24’lü Hassas Tornavida Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
4 448762 Kilopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.857 Makaleler 2 Çözümler 32 12 Haziran 2021 #2 Tamir seti değil ki bu, bildiğimiz tornavida seti. Laptop'u sökebilirsin orası ayrı ama tamir seti değil bu. Artı 0 Eksi
Tamir seti değil ki bu, bildiğimiz tornavida seti. Laptop'u sökebilirsin orası ayrı ama tamir seti değil bu.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.628 Makaleler 8 Çözümler 153 12 Haziran 2021 #3 Evet, bu ürün söyledikleriniz için uygun. Daha iyisi olucağını sanmam. Olsada çok fark etmez. DÜzenleme: İPhone için olmayabilir. Onların vidaları çok ince. Artı 0 Eksi
Evet, bu ürün söyledikleriniz için uygun. Daha iyisi olucağını sanmam. Olsada çok fark etmez. DÜzenleme: İPhone için olmayabilir. Onların vidaları çok ince.