Swind Kilopat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 540 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2017 #1 Hediye olarak İPhone 7 için kablosuz şarj adaptörü bakıyordum. Bunu buldum. Sizce iyi mi ? Microcase Apple iPhone İçin Wireles Kablosuz Şarj Pedi+Şarj Fiyatı Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2017
Hediye olarak İPhone 7 için kablosuz şarj adaptörü bakıyordum. Bunu buldum. Sizce iyi mi ? Microcase Apple iPhone İçin Wireles Kablosuz Şarj Pedi+Şarj Fiyatı
Familiar Hectopat Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2017 #2 iphone 7 kablosuz şarj desteklemiyor
P pca Centipat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #3 Swind dedi: Hediye olarak iPhone 7 için kablosuz şarj adaptörü bakıyordum. Bunu buldum. Sizce iyi mi? Microcase Apple iPhone İçin Wireles Kablosuz Şarj Pedi+Şarj Fiyatı Genişletmek için tıkla... iPhone 7 kablosuz şarj desteklemiyor iPhone 8 ve sonrası destekliyor.
Swind dedi: Hediye olarak iPhone 7 için kablosuz şarj adaptörü bakıyordum. Bunu buldum. Sizce iyi mi? Microcase Apple iPhone İçin Wireles Kablosuz Şarj Pedi+Şarj Fiyatı Genişletmek için tıkla... iPhone 7 kablosuz şarj desteklemiyor iPhone 8 ve sonrası destekliyor.