iPhone 7 ile 2. nesil Watch SE nasıl kullanılabilir?

sky1nb

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir hata yapıp iPhone 7 telefonum olmasına rağmen Apple Watch SE 2. Nesil aldım ve uyumsuzluk sorunu olduğuna bakmayı unuttum. Şu anda saatimi telefonuma bağlayamıyorum. Bununla beraber saati Vodafone'un bir bayiisinden aldığım ve kutusunu açtığım için iade edemiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Çok çaresiz kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 8 ve iOS 16 sonrası şeklinde söylüyor Apple.

Biliyorum fakat şöyle bir durum söz konusu ben bu koşula almadan öne bakmadım. Bu sebeple daha önce bir şey başına gelmiş, bir yol yöntemi olan var mı diye sormak istemiştim

Biliyorum fakat şöyle bir durum söz konusu ben bu koşula almadan öne bakmadım. Bu sebeple daha önce bir şey başına gelmiş, bir yol yöntemi olan var mı diye sormak istemiştim
İmkanı yok maalesef, Apple bu kapıyı direkt olarak kapatıyor. Eğer en son sürümlerine güncellendiyse Apple Watch Series 3'ten daha güncel bir cihaz çalıştıramazsınız telefonunuzla, eğer WatchOS 8 döneminde ve öncesinde çıkış yapmış bir cihazı WatchOS 9'a güncellenmemiş bir şekilde alır ve eşleştirirseniz (Apple Watch Series 7 ve altı) o zaman güncellememek kaydıyla kullanabilirsiniz.
Elinizdeki cihaz için konuşmak gerekirse imkansız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı