iPhone 7 32 GB kullanıyorum ama bana biraz küçük geliyor ekranı.
Letgo'da birisi Xiaomi Mi 9T Pro 6/128 ile takas teklif etti.
Açıkçası biraz araştırdım, gayet iyi cihaz.
Sizce etmeli miyim?
Ama cihazın ekranı bir kırılsa 600 liraymış.
Hocam LCD'den AMOLED'e geçince o farkı çok hissedeceksiniz. Benim elimde Galaxy Note 5 var ekran kırılsa telefon çöp ama çok iyi bir ekranı var. Testini yapıp alın derim.
Hocam LCD'den AMOLED'e geçince o farkı çok hissedeceksiniz. Benim elimde Galaxy Note 5 var ekran kırılsa telefon çöp ama çok iyi bir ekranı var. Testini yapıp alın derim.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
BUFF VE CAM (TEMPERLİ) EKRAN KORUYUCU KARIŞIMI ; NANO GLASS EKRAN KORUYUCUULTRA İNCE Tempered Glass: Kimyasal işlemlerle güçlendirilmiş, çok yüksek derecedeki darbelere dayanıklı camdan üretilmiştir. Telefonunuzu diğer tüm ekran koruyucu filmlerden daha iyi korur.
AnTuTu benchmark üzerinden AnTuTu testi ekran testi gibi. Bütün aksamları kullanmadan almayın. Özellikle selfie kamerasını ve ekran içi parmak izi okuyucuyu.