Şu anda telefonumda iOS 13.6.1 yüklü ve 14'e geçenlerden duyduğum pil ve performans sorunlarından dolayı güncelleme yapmadım. iOS 14.5 sürümünü iPhone 7'de test edenler bu konuda görüşlerini söylebilirler mi? Sizce güncellemeli miyim? iOS 13 performansını aratır mı?
Şu anda telefonumda iOS 13.6.1 yüklü ve 14'e geçenlerden duyduğum pil ve performans sorunlarından dolayı güncelleme yapmadım. iOS 14.5 sürümünü iPhone 7'de test edenler bu konuda görüşlerini söylebilirler mi? Sizce güncellemeli miyim? iOS 13 performansını aratır mı?
Sonuçta yeni bir sürüm ve yeni özellikler geliyor. Bence indir, indirmem diyorsan bu senin kararın ama beğenebileceğin birçok özellik geldi. Tavsiyem indir İOS 13 Kullandım ben İOS14 kullanmaya vaktim olmadı telefonumu değiştirdim. İOS 13 Performansını aratmaz merak etme.
Yani neredeyse 6-8 saat oldu güncelleme yapalı. Herhangi bir ısınma yok. Güncelleme sonrası baya bir ısınma olmuştu gerçi ancak telefonun interneti kapatıp biraz dinlendirdim. Bir sorun yok görünüyor.
Ben de güncelledim. Çok büyük performans kayıpları olmaz amaç yeni teknolojilere geçiş yapmak planlı eskitme falan değil performans açısından bazen çok daha iyi hale gelse de yeni teknolojiler eski cihazlarda uyumsuzluk yaratabiliyor.
Dünyaca ünlü teknoloji devi Apple, eski iPhone modellerini kasıtlı olarak yavaşlattığını kabul etti. Şirket konuyla ilgili açılan davada 113 milyon dolar ödemeyi kabul etti.
Dünyaca ünlü teknoloji devi Apple, eski iPhone modellerini kasıtlı olarak yavaşlattığını kabul etti. Şirket konuyla ilgili açılan davada 113 milyon dolar ödemeyi kabul etti.
Apple planlı eskitme yaptığı gerekçesiyle, ABD, İsrail, Fransa ve İtalya'dan sonra TBMM gündemine de taşındı. Samsung planlı Eskitme yüzünden 5 milyon Euro