A Alpha345 Kilopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 765 Çözümler 1 30 Eylül 2020 #1 iPhone 7 cihazım şu anda iOS 13.6.1 sürümünde çalışıyor. iOS 14 güncellemesini sizce yüklemeli miyim? Kullanlar varsa pil performansı ve performans konularında bana deneyimlerini söyleyebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2020
iPhone 7 cihazım şu anda iOS 13.6.1 sürümünde çalışıyor. iOS 14 güncellemesini sizce yüklemeli miyim? Kullanlar varsa pil performansı ve performans konularında bana deneyimlerini söyleyebilir mi?
GT 240 Picopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 390 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #2 Babamda var cihaz. Öyle saatlerce bakmamasına rağmen hergün en az 1 kere genelde 2 kere şarja takıyor.
Babamda var cihaz. Öyle saatlerce bakmamasına rağmen hergün en az 1 kere genelde 2 kere şarja takıyor.
Agnes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.253 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #3 Çoğu kişi bataryanın hızlı bir şekilde bittiğini söylemiş, XS kullanıcısı olarak buna ben de katılıyorum. Yüklemek için yeni sürümleri bekleyin bence. iOS 14 Beta Battery drain on iPhon… | Apple Developer Forums developer.apple.com
Çoğu kişi bataryanın hızlı bir şekilde bittiğini söylemiş, XS kullanıcısı olarak buna ben de katılıyorum. Yüklemek için yeni sürümleri bekleyin bence. iOS 14 Beta Battery drain on iPhon… | Apple Developer Forums developer.apple.com
Eray3424 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 1.116 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Darıca/Nenehatun Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Eylül 2020 #4 Agnes dedi: Çoğu kişi bataryanın hızlı bir şekilde bittiğini söylemiş, XS kullanıcısı olarak buna ben de katılıyorum. Yüklemek için yeni sürümleri bekleyin bence. iOS 14 Beta Battery drain on iPhon… | Apple Developer Forums developer.apple.com Genişletmek için tıkla... Ben 7 kullanıyorum 13 kıyaslan hızlı bitiyor ama cihaz performans olarak çok iyi pil sorununu yeni sürümler ile çözerler daha yeni geçtik iOS 14’e.
Agnes dedi: Çoğu kişi bataryanın hızlı bir şekilde bittiğini söylemiş, XS kullanıcısı olarak buna ben de katılıyorum. Yüklemek için yeni sürümleri bekleyin bence. iOS 14 Beta Battery drain on iPhon… | Apple Developer Forums developer.apple.com Genişletmek için tıkla... Ben 7 kullanıyorum 13 kıyaslan hızlı bitiyor ama cihaz performans olarak çok iyi pil sorununu yeni sürümler ile çözerler daha yeni geçtik iOS 14’e.