iPhone 7 iOS 15.8 güncellenmeli mi?

Soslu CPU

Hectopat
Yer
Haven B Site
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X // GTX 1650 // 16x1GB 3200mHz // Corsair CV550 - 80+ /// Windows 11 Home
Meslek
Öğrenci
iPhone 7 kullanıyorum şu an 15.7.5 sürümündeyim. Apple yavaşlatıyor diye düşündüğüm için 15.8'e kadar olan hiçbir güncellemeyi yapmadım. Yapmalı mıyım? Pişman olur muyum? Eskiden oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 7 kullanıyorum şu an 15.7.5 sürümündeyim. Apple yavaşlatıyor diye düşündüğüm için 15.8'e kadar olan hiçbir güncellemeyi yapmadım. Yapmalı mıyım? Pişman olur muyum? Eskiden oldum.

Her güncellemede bir performans kaybı yaşanıyor genellikle, zaten telefonunuz artık güncelleme de almıyor kurmayın bence.

Bende sizinle aynı düşünüyorum 6S kullanıyorum ve 15.7 sürümündeyim.
Belki 15.7 daha stabildir, yavaşladığı iddiasını bile bile güncellemiştim eskiden. Artık güncelleniyorum, teşekkür ederim.

Yavaşlatıyor diye düşünüp son güncellemeye kadar gelmişsiniz 0.X'ten sonrası kalmış. Bu saatten sonra daha ne kadar yavaşlayabilir cihaz? Güvenlik güncellemeleri vs. gelmiştir zaten yapın geçin.

Yavaşlatıyor diye düşünüp son güncellemeye kadar gelmişsiniz 0.X'ten sonrası kalmış. Bu saatten sonra daha ne kadar yavaşlayabilir cihaz? Güvenlik güncellemeleri vs. gelmiştir zaten yapın geçin.
Fark ettiğimde çok geçti. :D

Selamlar, bunu araştırıp merak eden ve buraya gelen arkadaşlar. Güncelledim sorun yok.

Son düzenleme:
Geri döndüremezsiniz diye biliyorum. Bende bir sorun olmadı, eskidende oluyordu Reelslerde ses kayması ve donma. Alışırsınız yapılacak bir şey yok.

Geri döndüremezsiniz diye biliyorum. Bende bir sorun olmadı, eskidende oluyordu Reels'lerde ses kayması ve donma. Alışırsınız yapılacak bir şey yok.

Hocam benim önceki telefon yılların dandik Samsung telefon bile akıcı oynatıyor Reels'leri ama iPhone oynatamıyor satmayı düşünüyorum artık bu nedir yahu adamakıllı video izleyemiyorum ama oyun performansında mükemmel sıfır kasma ama bir vidoyu oynatamıyor vallahi ne yapacağımı şaşırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı