Alper Karahan Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar, iPhone 7 telefonumu iOS 15.8'e güncelledikten sonra telefonumda şarj problemi ortaya çıktı. Bataryayı Rova batarya ile değiştirdim. Buna rağmen 3 - 3.5 saatlik bir ekran süresi alıyorum. Bunun sorunu sizce yazılımsal mı donanımsal mı?
Arkadaşlar, iPhone 7 telefonumu iOS 15.8'e güncelledikten sonra telefonumda şarj problemi ortaya çıktı. Bataryayı Rova batarya ile değiştirdim. Buna rağmen 3 - 3.5 saatlik bir ekran süresi alıyorum. Bunun sorunu sizce yazılımsal mı donanımsal mı?
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.105 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #2 Sen yine iyi alıyorsun benimki 1.5 saatte kapanıyor pil sağlığıda %95.Ama istersen eski sürüme de dönebilirsin.
Sen yine iyi alıyorsun benimki 1.5 saatte kapanıyor pil sağlığıda %95.Ama istersen eski sürüme de dönebilirsin.
Alper Karahan Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #3 nrywq4 dedi: Sen yine iyi alıyorsun benimki 1.5 saatte kapanıyor pil sağlığıda %95.Ama istersen eski sürüme de dönebilirsin. Genişletmek için tıkla... Apple yeni güncelleme verir mi sence bu sorunla ilgili yoksa daha mı kötüye gider
nrywq4 dedi: Sen yine iyi alıyorsun benimki 1.5 saatte kapanıyor pil sağlığıda %95.Ama istersen eski sürüme de dönebilirsin. Genişletmek için tıkla... Apple yeni güncelleme verir mi sence bu sorunla ilgili yoksa daha mı kötüye gider
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.105 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #4 Alper Karahan dedi: Apple yeni güncelleme verir mi sence bu sorunla ilgili yoksa daha mı kötüye gider Genişletmek için tıkla... O bilebileceğim bir şey değil ama eski cihazlarla uğraşacaklarını sanmam.
Alper Karahan dedi: Apple yeni güncelleme verir mi sence bu sorunla ilgili yoksa daha mı kötüye gider Genişletmek için tıkla... O bilebileceğim bir şey değil ama eski cihazlarla uğraşacaklarını sanmam.
Alper Karahan Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #5 nrywq4 dedi: O bilebileceğim bir şey değil ama eski cihazlarla uğraşacaklarını sanmam. Genişletmek için tıkla... Hocam peki eski sürüme nasıl dönebilirim
nrywq4 dedi: O bilebileceğim bir şey değil ama eski cihazlarla uğraşacaklarını sanmam. Genişletmek için tıkla... Hocam peki eski sürüme nasıl dönebilirim
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.105 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #6 Alper Karahan dedi: Hocam peki eski sürüme nasıl dönebilirim? Genişletmek için tıkla... Jailbreak ile yapılıyor sanırım.
Alper Karahan dedi: Hocam peki eski sürüme nasıl dönebilirim? Genişletmek için tıkla... Jailbreak ile yapılıyor sanırım.
Alper Karahan Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #7 nrywq4 dedi: Jailbreak ile yapılıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Baktım ben buna ama maalesef imzalar kapanmış
nrywq4 dedi: Jailbreak ile yapılıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Baktım ben buna ama maalesef imzalar kapanmış