y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #11 En son seçenek olan Jailbreak, fakat telefon sürümünüzün desteklemesi lazım.
BuBeniCokAlakdarEDer Hectopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 40 14 Haziran 2022 #12 BuBeniCokAlakdarEDer dedi: Eki Görüntüle 1419757 Bunlardan hangisi Genişletmek için tıkla... Tamamdır Buldum Umarım Olur y4vuzz dedi: En son seçenek olan Jailbreak, fakat telefon sürümünüzün desteklemesi lazım. Genişletmek için tıkla... Hım bundan sonrası halderim sanırım teşekkürler.
BuBeniCokAlakdarEDer dedi: Eki Görüntüle 1419757 Bunlardan hangisi Genişletmek için tıkla... Tamamdır Buldum Umarım Olur y4vuzz dedi: En son seçenek olan Jailbreak, fakat telefon sürümünüzün desteklemesi lazım. Genişletmek için tıkla... Hım bundan sonrası halderim sanırım teşekkürler.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #13 BuBeniCokAlakdarEDer dedi: Hım bundan sonrası halderim sanırım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorununuz çözüldü ise çözüm olarak işaretlemeyi/raporlamayı unutmayın.
BuBeniCokAlakdarEDer dedi: Hım bundan sonrası halderim sanırım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorununuz çözüldü ise çözüm olarak işaretlemeyi/raporlamayı unutmayın.
2 279508 Hectopat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.242 Makaleler 1 Çözümler 9 14 Haziran 2022 #14 Kdr454 dedi: Geçer hocam neden geçemesin? Eskiden yapmıştım ben. iTunes lazım ve iOS sürümlerini indirebildiğimiz bir site vardı o lazım. Genişletmek için tıkla... Kullandığı cihaz A10 SoC kullanıyor. A9 ve üzerinde Delay OTA yöntemi kullanılıyor downgrade için ancak iOS 13 ve altına düşemez bu yöntemle. Jailbreak ve 3uTools uygulamasını tavsiye etmiyorum zira şirketin imza attığı ciddi skandallar var.
Kdr454 dedi: Geçer hocam neden geçemesin? Eskiden yapmıştım ben. iTunes lazım ve iOS sürümlerini indirebildiğimiz bir site vardı o lazım. Genişletmek için tıkla... Kullandığı cihaz A10 SoC kullanıyor. A9 ve üzerinde Delay OTA yöntemi kullanılıyor downgrade için ancak iOS 13 ve altına düşemez bu yöntemle. Jailbreak ve 3uTools uygulamasını tavsiye etmiyorum zira şirketin imza attığı ciddi skandallar var.