iPhone 7 Jailbreak nasıl atılır?

hocam bu yöntem güvenilir mi?
Dopamine'in ve Trollstore'un kendisi güvenilir, açık kaynak yazılımlar ancak Jailbreak'i kurduktan sonra crack falan filan kuracağım diyorsanız kendinizi riske atmış olursunuz.

Benim tavsiyem jailbreak kurmamak ve uygulama kuracaksanız TrollStore ile yapmak olur.
Özellikle Trollstore'dan da uygulama kurmadan önce çıkan sayfadaki uygulamaya verilen izinlerin üstünden geçmeniz iyi olur. (Mesela kırmızı ve sarı yazılar bu uygulamanın normalden fazla yetkiye sahip olduğu anlamına gelir)
1738171888636.png

Ben birkaç aya iPhone 7'imi kullanmayı bırakacağım için Trollstore'u ve jailbreak'i kaldırdım (özellikle birşey olur da bankayla falan sıkıntı çıkarsa diye)

Banka demişken de TrollStore algılanamaz ama jailbreak kurduğunuz anda bazı uygulamalar bunun farkına varıyor. Ben kullandığım bankamın uygulamasıyla sorun yaşamadım ama Türk Telekom'un uygulamasını açtığımda rootlu cihazların garantisinin geçersiz olduğunu söyleyen bir uyarı çıkıyordu onu da bilseniz iyi olur.

Telefonun iPhone 7 ise ve 15.7.2 çalıştırıyorsa linkini bıraktığım rehberi kullanabilirsin. (Installing Dopamine | iOS Guide (cfw.guide))

TrollInstallerX ios 15.7-15.7.3 çalıştıran iPhone 7'leri destekler.
Dopamine iOS 15.0-16.5 çalıştıran tüm cihazları destekler.

TrollInstallerX kullanmak için bilgisayarda çalıştıracağın talimatlar yerine, telefonunda Safari ile jailbreaks.app adresine git ve oradan TrollInstallerX yazılımını kur.

Yazılımı kurduktan sonra Ayarlar > Genel > Aygıt Yönetimi'ne gir ve TrollInstallerX uygulamasına güven.

TrollInstallerX'i aç, Install TrollStore düğmesine tıkla. Listeden bir uygulama seçmeni istediğinde, hiç kullanmayacağın bir uygulamayı seç. Ben mesela İpuçları (Tips) uygulamasını seçtim.

TrollStore yazılımını kurduktan sonra ellekit.space/dopamine sayfasına git ve "Open in TrollStore" düğmesine tıkla. TrollStore'dan uygulamayı kurmayı kabul et. Anasayfada çıkacak Dopamine uygulamasıyla da jailbreak'i kur.

YouTube rehberlerine güvenmeyin, çoğu sahte oluyor ya da güncel olmuyorlar. Olabiliyorsa ya yazdığım talimatları takip edin ya da cfw.guide sitesindeki talimatları Google Translate ile çevirerek kullanın.
TrollStore'u kurduktan sonra telefonu güncellemek istiyorsan bana başvur birkaç şey yapman lazım önceden.
hocam ben trollstore x indirdim ancak uygulama bütünlüğü doğrulanamıyor diyor

hocam ben trollstore x indirdim ancak uygulama bütünlüğü doğrulanamıyor diyor
Ayarlardan Genel > VPN ve Aygıt Yönetimi kısmına girip TrollInstallerX'i seçip "güven" düğmesine basman lazım. Bu işlem için de internet bağlantısı lazım onu söylemeyi unutmuşum (WiFi ya da 4.5G olur).

Uygulamayı güvendikten sonra bütünlük doğrulama hatası gider, uygulamayı açınca Install Trollstore'a bas ondan sonra orada bir seçenek çıkacak birkaç uygulamaların isimleri olacak orada Tips (ipuçları) uygulamasını seçmeni tavsiye ederim, o adımda o uygulamayı ele geçirmiş/rezerve etmiş olur trollstore.

Ayarlardan Genel > VPN ve Aygıt Yönetimi kısmına girip TrollInstallerX'i seçip "güven" düğmesine basman lazım. Bu işlem için de internet bağlantısı lazım onu söylemeyi unutmuşum (WiFi ya da 4.5G olur).

Uygulamayı güvendikten sonra bütünlük doğrulama hatası gider, uygulamayı açınca Install Trollstore'a bas ondan sonra orada bir seçenek çıkacak birkaç uygulamaların isimleri olacak orada Tips (ipuçları) uygulamasını seçmeni tavsiye ederim, o adımda o uygulamayı ele geçirmiş/rezerve etmiş olur trollstore.
Vpn ve Aygıt Yönetiminde uygulama gözükmüyor sürümüm 15.8.3 olduğu için mi olmuyor?

Vpn ve Aygıt Yönetiminde uygulama gözükmüyor sürümüm 15.8.3 olduğu için mi olmuyor?
Evet kendi telefonumda da denedim jailbreaks.app sitesinde bir sıkıntı var gibi gözüküyor, herhalde sertifikalarının süresi doldu.
İsterseniz birkaç gün jailbreaks.app sitesinin güncellenmesini bekleyebilirsiniz ya da bu sitedeki talimatlar ile bir bilgisayar yardımıyla uygulamayı telefonunuza yükleyebilirsiniz.
Yalnız uyarıyım bilgisayar yardımıyla kurarken bazen apple hesabı güvenlik amaçlarıyla bloke koyabiliyor, benim tavsiyem birkaç gün sitenin güncellenmesini beklemeniz olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı