iPhone 7 Kaç TL Olur?

Hocam biraz pahalı değil mi? iPhone 6S bile 3000TL değil.
Fiyatları arasında şöyle sıralama yapayım sana.
İphone 6 ile İphone 6+ arasında 400 TL fark var.
İphone 6+ ile İphone 6s fiyat farkı yok.
İphone 6s ile İphone 6s+ arasında 400 TL fark var.

Yukarıda ki algoritmaya göre;
İphone 6s+ ile İphone 7 arasında fiyat farkı yok.

Bence böyle olması gerekiyor. Ben İphone 7+ almayı düşünüyordum. Aklım bir anda ona kayıvermiş. Bence ilk çıktığında genede İphone 6s+'dan pahalı olur. İphone 6s+ 3500 TL. Bu fiyat Apple'nin sitesinde ki fiyat. Ülkemizde telefon ilk çıktığında bu sitedeki fiyatına göre satılıyor.

Fiyatları arasında şöyle sıralama yapayım sana.
İphone 6 ile İphone 6+ arasında 400 TL fark var.
İphone 6+ ile İphone 6s fiyat farkı yok.
İphone 6s ile İphone 6s+ arasında 400 TL fark var.

Yukarıda ki algoritmaya göre;
İphone 6s+ ile İphone 7 arasında fiyat farkı yok.

Bence böyle olması gerekiyor. Ben İphone 7+ almayı düşünüyordum. Aklım bir anda ona kayıvermiş. Bence ilk çıktığında genede İphone 6s+'dan pahalı olur. İphone 6s+ 3500 TL. Bu fiyat Apple'nin sitesinde ki fiyat. Ülkemizde telefon ilk çıktığında bu sitedeki fiyatına göre satılıyor.

Dediğiniz algoritmaya göre mantıklı geliyor. İlgilendiğiniz için teşekkürler. Siz hangi telefonu kullanıyorsunuz?

İnanın bende ucuz çıkmasını isterim. Bende almak istiyorum. Bu konuyu kaybetmeyelim. Eylül ayında geri döner tekrardan bakarız. Bence benim dediğim gibi olacak. Azı olmaz fazlası olur.

Dediğiniz algoritmaya göre mantıklı geliyor. İlgilendiğiniz için teşekkürler. Siz hangi telefonu kullanıyorsunuz?
İphone 6s+

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı