iPhone 7 kamerası titriyor

Cruciatus

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 7 kullanıyorum ve kamera titriyordu. Tamire gönderdim telefonu ve orijinal kamera ile değiştirildi. Normal modda kamera titremesi durdu ama bu sefer de panoroma hızlı çekim gibi modlarda titremeye başladı. Yeniden kamera değiştirdik her kamerada farklı farklı modlarda titriyordu. Tam emin olmak için sorunsuz çalışan bir IPhone'den kamerayı çıkartıp benimkine taktık ve titremeler devam ediyordu. Telefonu sıfırladım falan ama geçmedi. Ne yapmam lazım bilen biri yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamen donanımsal bir problem. Sorun kamera değişimine ve sıfırlamaya rağmen düzelmedi ise sorun anakarttadır.

Kamera değişimi fayda etmediyse sorun büyük ihtimalle anakartınız veya işlemcinizde.

Yapabileceğiniz bir şey yok. Fppro gibi elinde üst düzey cihazlar bulunan servislerde yaptırabilirsiniz ama önermem. Sağlam bir masraf çıkarırlar. iPhone 7 gibi bir cihaza değmez.

Alıcı şahsın telefonu aldıktan sonra hızlı çekim ve panorama modundaki titremeyi yıllarca fark edeceğini düşünmüyorum. Söylerseniz kıl olup uzaklaşabilir. Burada tercih size kalmış. Sahibinden fiyatlarının ortalamasını alarak bir ilan açabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…