Spayki Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 165 Çözümler 1 Yer Heaven and Hell Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar iyi akşamlar, iPhone 7 için LCD ekran önerisi olan var mı? Kaliteli ve normal fiyatlı bir şey arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar iyi akşamlar, iPhone 7 için LCD ekran önerisi olan var mı? Kaliteli ve normal fiyatlı bir şey arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
SeastoreKing Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #2 Maalesef yok yan sanayi olarak kaliteli ekran bulamazsın ama işini görür.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 13 Ekim 2020 #3 Revize edilmiş ekranlara yönelin en iyisi, panel orijinal olur fakat lens yan sanayi, en azından dokunma ve görüntü kalitesinden taviz vermezsiniz.
Revize edilmiş ekranlara yönelin en iyisi, panel orijinal olur fakat lens yan sanayi, en azından dokunma ve görüntü kalitesinden taviz vermezsiniz.
LTNeron Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 2.559 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523740815 13 Ekim 2020 #4 Apple iPhone 7 Lcd Ekran Dokunmatik Siyah Çin Revize | www.telefonparcasi.com www.telefonparcasi.com Burdan birçok kez alışveriş yaptım ve gerçekten memnun kaldım. İsterseniz bir göz atabilirsiniz.
Apple iPhone 7 Lcd Ekran Dokunmatik Siyah Çin Revize | www.telefonparcasi.com www.telefonparcasi.com Burdan birçok kez alışveriş yaptım ve gerçekten memnun kaldım. İsterseniz bir göz atabilirsiniz.