Merhaba, iPhone 7 kullanıyorum. Normalde telefonumu 5W adaptör ile şarj ediyordum fakat çok yavaş şarj ediyordu. Yeni adaptör alacağım fakat iPhone 7'nin maximum kaç watt desteklediğini bilmiyorum. Bileniniz var mı?
Merhaba, iPhone 7 kullanıyorum. Normalde telefonumu 5W adaptör ile şarj ediyordum fakat çok yavaş şarj ediyordu. Yeni adaptör alacağım fakat iPhone 7'nin maximum kaç watt desteklediğini bilmiyorum. Bileniniz var mı?
Maksimum 5W destekliyor. Ben de iPhone 7 kullanıyorum ama garip bir durum var. 5W'lık adaptör ile şarj edince yavaş şarj oluyor ancak bilgisayardan şarj edince 5W'a göre net bir şekilde daha hızlı şarj oluyor.
Aslında şurada düzeltmem gereken bir yer var. iPhone 7 serisi 2.1A (10W) destekliyor. Ancak 12W Apple adaptörü ile gayet verimli çalışır. Piyasada 10W iPad adaptörü bulabileceğinizi pek sanmıyorum. 12W olanı gayet rahat bulursunuz.