B bugra0127 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 371 10 Mart 2021 #11 Ciusance dedi: Yok hocam Realme 7, tek kelime ile mükemmel. Genişletmek için tıkla... Poco X3 düşünüyordum ama fikrim değişebilir sanırım, MediaTek işlemciye biraz ön yargı ile yaklaşıyorum açıkçası.
Ciusance dedi: Yok hocam Realme 7, tek kelime ile mükemmel. Genişletmek için tıkla... Poco X3 düşünüyordum ama fikrim değişebilir sanırım, MediaTek işlemciye biraz ön yargı ile yaklaşıyorum açıkçası.
Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 10 Mart 2021 #12 bugra0127 dedi: Poco X3 düşünüyordum ama fikrim değişebilir sanırım, MediaTek işlemciye biraz ön yargı ile yaklaşıyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Forumdaki birkaç kişi buna sebep oluyor maalesef. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şarj süresinde ise 4 dakikalık fark ile Xiaomi Poco X3 önde iken şarj olma süresinde 30 dakika fark ile Realme 7 önde. Hepsiburada üzerinden alırsanız yanında ücretsiz olarak Realme Band veriyorlar.
bugra0127 dedi: Poco X3 düşünüyordum ama fikrim değişebilir sanırım, MediaTek işlemciye biraz ön yargı ile yaklaşıyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Forumdaki birkaç kişi buna sebep oluyor maalesef. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şarj süresinde ise 4 dakikalık fark ile Xiaomi Poco X3 önde iken şarj olma süresinde 30 dakika fark ile Realme 7 önde. Hepsiburada üzerinden alırsanız yanında ücretsiz olarak Realme Band veriyorlar.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 10 Mart 2021 #13 bugra0127 dedi: Poco X3 düşünüyordum ama fikrim değişebilir sanırım, MediaTek işlemciye biraz ön yargı ile yaklaşıyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Realme 7 açık ara önde hocam. MediaTek işlemciye takılmayın. Helio G95 efsane bir işlemci. Shenzhenn dedi: Hepsiburada üzerinden alırsanız yanında ücretsiz olarak Realme Band veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Şaka mı bu? 2 hafta önce sipariş verdim, kampanya yeni gelmiş sanırım. Hay şansıma...
bugra0127 dedi: Poco X3 düşünüyordum ama fikrim değişebilir sanırım, MediaTek işlemciye biraz ön yargı ile yaklaşıyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Realme 7 açık ara önde hocam. MediaTek işlemciye takılmayın. Helio G95 efsane bir işlemci. Shenzhenn dedi: Hepsiburada üzerinden alırsanız yanında ücretsiz olarak Realme Band veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Şaka mı bu? 2 hafta önce sipariş verdim, kampanya yeni gelmiş sanırım. Hay şansıma...
pcustası21a Centipat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 793 Çözümler 3 13 Haziran 2021 #14 Ciusance dedi: Realme 7 açık ara önde hocam. MediaTek işlemciye takılmayın. Helio G95 efsane bir işlemci. Şaka mı bu? 2 hafta önce sipariş verdim, kampanya yeni gelmiş sanırım. Hay şansıma... Genişletmek için tıkla... Üzülme gelen bileklik tek kelimeyle çöp Mi Band'in yanından bile geçemez.
Ciusance dedi: Realme 7 açık ara önde hocam. MediaTek işlemciye takılmayın. Helio G95 efsane bir işlemci. Şaka mı bu? 2 hafta önce sipariş verdim, kampanya yeni gelmiş sanırım. Hay şansıma... Genişletmek için tıkla... Üzülme gelen bileklik tek kelimeyle çöp Mi Band'in yanından bile geçemez.