İphone 7 mi Yoksa Samsung J7 Pro mu?

Sağolun

Bu telefonda neler görmek istediğine bağlı mesela ben telefona film atıp izlerim bunu iPhone'de yapamadığım için uzak duruyorum Android'de işler daha basit tak bilgisayara at SD karta.

Abi hala Samsung yavaşlıyor gibi söylemlerden vazgeçemediniz mi ya? Tamam, S4 ve S3 zamanlarında Samsung modellerde kasma görülüyordu bu bir gerçek ama S6 modelinden itibaren Samsung cihazlarda kolay kolay kasma göremezsiniz. Örnek olarak benim kullandığım S7 model cihaz her ne kadar 2 yıllık olsa bile hala ilk günkü gibi hızlı çalışıyor.

Verdiğiniz bilgiler ve yardımlarınız için teşekkürler.
Sağolun
Sağolun
İPhone al bak keyfine. Adamlar 5S'in fişini daha çekmediler, kaç senelik telefon. Ama androidlerde 1-2 sene sonra üretimi kesiyorlar.
Sağolun
bu konu tartışmaya kapalı olması lazım takibi de iphone 7
Doğru diyorsun sağol
Bu telefonda neler görmek istediğine bağlı mesela ben telefona film atıp izlerim bunu iPhone'de yapamadığım için uzak duruyorum Android'de işler daha basit tak bilgisayara at SD karta.
Sağol

Son düzenleme:
Güney Kore malı Hyundai gibi uzun ömürlüdür ama bir süreden sonra arıza çıkarır işe yaramaz ucuz bir pazar malına dönüşür sen neden Hyundai taksi tercih ediliyor sanıyorsun.Güney Kore malı kullan at tıraş bıçağı gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…