Ediz41 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2.126 Makaleler 2 Çözümler 8 18 Nisan 2022 #1 7 Plus telefonum serviste 1 hafta boyunca eski telefonunu kullanmak zorundayım. Ancak mobil veri 1 dk boyunca iyi çekerken bir anda çekmiyor. Ağ ayarlarını sıfırladım ancak hala devam ediyor. 5-6 kez kapatıp açtım.
7 Plus telefonum serviste 1 hafta boyunca eski telefonunu kullanmak zorundayım. Ancak mobil veri 1 dk boyunca iyi çekerken bir anda çekmiyor. Ağ ayarlarını sıfırladım ancak hala devam ediyor. 5-6 kez kapatıp açtım.
evrN Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 757 Çözümler 3 18 Nisan 2022 #2 Hocam 7.Plus'larda kronik diye biliyorum çünkü bir sürü bu konu hakkında video var bende aynı sorunu ara ara çekiyorum direk mobil veri açılmıyor.
Hocam 7.Plus'larda kronik diye biliyorum çünkü bir sürü bu konu hakkında video var bende aynı sorunu ara ara çekiyorum direk mobil veri açılmıyor.
Ediz41 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2.126 Makaleler 2 Çözümler 8 18 Nisan 2022 #3 evrN dedi: Hocam 7.Plus'larda kronik diye biliyorum çünkü bir sürü bu konu hakkında video var bende aynı sorunu ara ara çekiyorum direk mobil veri açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Anladık teşekkürler hocam.
evrN dedi: Hocam 7.Plus'larda kronik diye biliyorum çünkü bir sürü bu konu hakkında video var bende aynı sorunu ara ara çekiyorum direk mobil veri açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Anladık teşekkürler hocam.