koraybadur Hectopat Katılım 17 Kasım 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #1 iPhone 7 Plus telefonum ile bazı oyunlara mobil veri ile giriş yapamıyorum ancak Wi-Fi ile bağlandığım zaman giriş yapabiliyorum. Acaba böyle bir sorun neden kaynaklanır? Çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
iPhone 7 Plus telefonum ile bazı oyunlara mobil veri ile giriş yapamıyorum ancak Wi-Fi ile bağlandığım zaman giriş yapabiliyorum. Acaba böyle bir sorun neden kaynaklanır? Çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Mountain Lion Megapat Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Demokratik Kongo Cumhuriyeti 11 Aralık 2020 #2 Yanlışlıkla "Ayarlar>Hücresel" bölümünden o uygulamayı kapatmış olabilir misiniz ?
koraybadur Hectopat Katılım 17 Kasım 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #3 Mountain Lion dedi: Yanlışlıkla "Ayarlar>Hücresel" bölümünden o uygulamayı kapatmış olabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Yok baktım kapalı değil mesela lol indirdim internetim olmasına rağmen giriş zaman aşımına uğradı hatası veriyor.
Mountain Lion dedi: Yanlışlıkla "Ayarlar>Hücresel" bölümünden o uygulamayı kapatmış olabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Yok baktım kapalı değil mesela lol indirdim internetim olmasına rağmen giriş zaman aşımına uğradı hatası veriyor.
Mountain Lion Megapat Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Demokratik Kongo Cumhuriyeti 12 Aralık 2020 #4 koraybadur dedi: Yok baktım kapalı değil mesela lol indirdim internetim olmasına rağmen giriş zaman aşımına uğradı hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... LTE açık mı onu da bir kontrol edin. Hücresel > Seçenekler > Ses ve Veri > LTE
koraybadur dedi: Yok baktım kapalı değil mesela lol indirdim internetim olmasına rağmen giriş zaman aşımına uğradı hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... LTE açık mı onu da bir kontrol edin. Hücresel > Seçenekler > Ses ve Veri > LTE
koraybadur Hectopat Katılım 17 Kasım 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #5 Mountain Lion dedi: LTE açık mı onu da bir kontrol edin. Hücresel > Seçenekler > Ses ve Veri > LTE Genişletmek için tıkla... LTE de açık reis
Mountain Lion dedi: LTE açık mı onu da bir kontrol edin. Hücresel > Seçenekler > Ses ve Veri > LTE Genişletmek için tıkla... LTE de açık reis