iPhone 7 müzik yükleme

Varyaron

Kilopat
Daha fazla  
Telefonu bugün aldım ilk defa iOS kullanıyorum. Biraz çözdüm ama Spotify hariç başka nasıl müzik indirebilirim acaba? Bir de Instagram'da kimin beni takip etmeyi bıraktığını görmeme yarayacak bir program öneriniz var mı, Appstore üzerinden?

Müzik için Spotify tavsiye ederim en kolay ve kullanışlı o ve şuan 3 aylığı 1 TL bence almalısın değiyor.
Ama yok ben Spotify sevmiyorum diyorsan Converter diye bir uygulama var youtube videosu indiriyor, ordan müzik indirip dinleyebilirsin.
Instagram için Reports+ uygulamasını kullanabilirsin.

Müzik için Spotify tavsiye ederim en kolay ve kullanışlı o ve şuan 3 aylığı 1 TL bence almalısın değiyor.
Ama yok ben Spotify sevmiyorum diyorsan Converter diye bir uygulama var youtube videosu indiriyor, ordan müzik indirip dinleyebilirsin.
Instagram için Reports+ uygulamasını kullanabilirsin.
Spotify düşündüm ama 3 ay geçtikten sonra fiyat artması kötü oldu. Birde Netflix üyeliğim olduğu için uygulamalara aşırı para harcıyormuş gibi hissediyorum.

Instagram üzerinden seni takip eden kişilerin, takibi bıraktığını görüntüleyebilmen için Twitly uygulamasını App Store üzerinden indirebilirsin, sorun yaşamadım uzun süredir kullanıyorum. Müzik uygulamasına gelince bunun resmi olmayan yöntemleri mevcut burada paylaşabilir miyim bilmediğimden bilgi aktaramıyorum.

iPhone'da Kestirmeler diye bi uygulama var. O uygulamayı indirip Media Grabber kestirmesini edinirsen YouTube üzerinden istediğin videoyu aygıtına indirebilirsin. AppStore'da videoları mp3'e dönüştürmeni sağlayan uygulamalar da mevcut.

Ben Spotify'a geçmeden önce Documents uygulamasını kullanıyordum. Oraya direkt kendi browserindan müzik video film indirebilirsin ayrıca itunestan dosyada aktarabilirsin ben baya uzun süre öyle kullandım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı