Telefonu bugün aldım ilk defa iOS kullanıyorum. Biraz çözdüm ama Spotify hariç başka nasıl müzik indirebilirim acaba? Bir de Instagram'da kimin beni takip etmeyi bıraktığını görmeme yarayacak bir program öneriniz var mı, Appstore üzerinden?
Spotify düşündüm ama 3 ay geçtikten sonra fiyat artması kötü oldu. Birde Netflix üyeliğim olduğu için uygulamalara aşırı para harcıyormuş gibi hissediyorum.Müzik için Spotify tavsiye ederim en kolay ve kullanışlı o ve şuan 3 aylığı 1 TL bence almalısın değiyor.
Ama yok ben Spotify sevmiyorum diyorsan Converter diye bir uygulama var youtube videosu indiriyor, ordan müzik indirip dinleyebilirsin.
Instagram için Reports+ uygulamasını kullanabilirsin.
R10 veya WMARACİ gibi sitelerde Netfilx + Spotify hesapları satılıyor bir bak bence.Spotify düşündüm ama 3 ay geçtikten sonra fiyat artması kötü oldu. Birde Netflix üyeliğim olduğu için uygulamalara aşırı para harcıyormuş gibi hissediyorum.
Yasal mı?R10 veya WMARACİ gibi sitelerde Netfilx + Spotify hesapları satılıyor bir bak bence.
Yasalmı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.