iPhone 7 Plus 128 GB Nasıldır?

Typhon

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. iPhone 6S Plus 128 GB alacaktım, fakat kararımı değiştirip 7 Plus 128 GB mat black aldım. Pazartesi günü elime ulaşacak. Bazı yerlerde S serisini bekleyin yazıyordu. Ne kadar fark olabilir? Bir de kaç yıl idare eder bu telefon beni?

Son düzenleyen: Moderatör:
Beklenenen performansı vermediği söyleniyor. Xiomi'nin yeni çıkardığı telefon kat kat güzel ve performanslı

32 GB modelini kullanıyorum. Memnunum öneririm.

En ideal iPhone 7 modeli, renk ve GB seçimidir. 6s'i bilmem de 7plus 128gb yeni çipi sayesinde en az 5 yıl idare eder en az.
10. Yılda sadece 7s çıkarma ihtimali de var, ara bir telefonda çıkabilir plus ve düz 7 arasında. Ayrıca yeni telefon çıkınca eskisi fiyat kayıp etmeyecektir. Ben stok bekliyorum şuan.

7 Plus alana kadar 6S Plus almak daha mantıklı hazır fiyatı da düşmüş. Apple'ın işlemcileri falan artık çok fazla geliyor piyasaya şuan 6 nın bile kaldıramadığı oyun yok ve ve önümüzde ki 1-2 senede olmayacak gibi. Bu arada her yeni iPhone çıktığında eskisinin fiyatı düşer. Bu çok nettir.

Böyle bir sorun var telefon çalmıyor. Yorumda Amerika'dan aldığı yazıyor sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Note 7 siparis vermiştim olanlar malum. Galaxy s 1, 2, 3, 4, 5 serisi ve note 4 edge kullandım. Sinirlendim iphone'a geçme zamanı geldi diye düşündüm, iphone 7 plus 256gb siparişi verdim son zaman larda hata alan çok konu gördüm ufak tefek yazılımsal, donanımsal, mesela modem gibi. Bu yüzden seneye hem samsung s8 ile hem iphone 10. yıl iphone 8 ile gümbür gümbür geliyor beklerim 7 8 ay daha. Iphone oled ekrana geciyor. Samsung büyük ihtimal s8 de note 7 nin özelliklerini harmanlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…