iPhone 7 Plus 32 GB vs. S9 Plus 64 GB

Mokkom

Hectopat
Öncelikle selamlar herkese. Bütçem yaklaşık olarak 4000 TL bantlarında. Aklımda iPhone 7 Plus 32 GB ya da S9 Plus 64 GB modelleri var. Sizce bu telefonlardan hangisini almak bu zamanda daha mantıklı olur? Genel anlamda fotoğraf çekmeyi severim arada PUBG oynarım. Açıkçası Samsung telefonun yavaşlamasından endişeliyim. Yaklaşık 2 yıl iPhone SE kulandım. Hızı beni tatmin ediyordu. Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Galaxy S9 daha iyi bir cihaz. Kamera olarakta iyi olduğu için sizin için daha uygun olacaktır. Ekran ve performans olarakta daha iyi olduğu için oyun konusunda daha iyi bir seçenek.

Galaxy S9 daha iyi bir cihaz. Kamera olarakta iyi olduğu için sizin için daha uygun olacaktır. Ekran ve performans olarakta daha iyi olduğu için oyun konusunda daha iyi bir seçenek.
Peki Samsung Galaxy S9 kaç yıl daha güncelleme alır? Samsung kendi telefonlara genelde 2 yıl güncelleme veriyor bu durum beni üzer mi acaba?

S9 Samsung'un kafasına taş düşmezse bir sene sonra güncelleme almayacak

S7'ler 3 sene güncelleme aldı. Bence S8'ler 1 sene daha, S9'lar ise 2 sene daha yani Android 11'e kadar güncelleme alabilir ama bunlar sadece tahminde kalır. Net bir bir şey söyleyemeyiz.

S7'ler 3 sene güncelleme aldı. Bence S8'ler 1 sene daha, S9'lar ise 2 sene daha yani Android 11'e kadar güncelleme alabilir ama bunlar sadece tahminde kalır. Net bir bir şey söyleyemeyiz.
Peki İphone 7 plus kaç yıl güncelleme alabalir sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…