iPhone 7 Plus 32 GB Yeterli mi?

rosemary

Hectopat
Daha fazla  
Yakın bir zaman içerisinde iPhone 7 Plus 32GB almayı düşünüyorum fakat 32GB yeterli mi?

Kullanacağım programlar:
  • Spotify
  • Instagram
  • Spachat
  • WhatsApp
Yakın bir zaman içinde YouTube ile ilgilenmeye başlayacağım. O yüzden kamera benim için önemli. Videolar ve fotoğraflar için bana yardımcı olur mu? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hafıza kartı desteği olmadığı için, ki ben de bu durumdan muzdaribim (S6 Edge), bütçen varsa 128 GB olan modeli alman bence daha mantıklı ama yeni iPhone modelinin çıkmasına az kalmışken beklemeni tavsiye ederim. Yeni iPhone'u almasan da iPhone 7'de fiyat düşüşü olacaktır muhtemelen.
@Akif

Ben 32 gb mat siyah modelini kullanıyorum saydıklarının kat kat katı uygulama ve oyun yüklü. Binden fazla fotoğraf ve video var işim gereği. Hala boş yerim var hafızada. Ama yeni modelin çıkmasına az bir zaman kaldı. Bence o modeli önce görmek gerek. Beğenmez veya maddi olarak imkan olmazsa 7 plus alabilirsin. Sonradan tüh demektense imkan varsa bekleyip görebilirsin

SD kartı olmayan cihazlarda en az 32 almanız gerekmekte. Yeterlidir bence 32 GB.

Arkadaşlar hepiniz hemen hemen, "iPhone 8" başka bir deyiş ile "iPhone X Edition" çok övmüş ama telefonun fiyat etiketi bir o kadarda tuzlu olacak 5.100TL'den normal kendisi, Plus modelinde ise 6.400TL'den başlayacak ve benim gücüm bu telefonu almaya yetmiyor. Bu sebep ile kendimi biraz daha farklı bir telefona yönelttim, Samsung Galaxy S8 kullanan varsa yorumlayabilir mi ? Çünkü şu sıralarda iPhone 7 ve 7 Plus kullanıcıları, S8'i öneriyor. Ama benim gönlüm hayla iPhone Çünkü; S8 Android sistemine sahip olduğu için yine sorunlarla karşılaşır mıyım, bilmiyorum...

Yeni iPhone çıktığı zaman 7'ler ucuzlayacak. ~100$

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…