iPhone 7 Plus açılmıyor

baran_glados

Hectopat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar elime bir iPhone 7 Plus geçti şarja takıyorum açılmıyor. Telefonun ekranı söktüğümde şarjda beklettim, ısınmasını bekledim ama ısınmıyor. Buz gibi, hiçbir şey olmuyor tepki yok bu arada batarya biraz ekranı çıkaracak gibi değil ama şişmiş biraz.

Bataryayı çıkartıp şarja takın bakalım Apple logosu geliyor mu?

Döndür dolaştır kendine...

Apple logosunu görene kadar hem yan düğmeyi hem de sesi kıs düğmesini basılı tutun. iPhone'unuz açılmıyorsa donanımınızı kontrol etmek ve aygıtınızı şarj etmek için bu adımları izleyin. Bir saat kadar şarj etmeniz gerekebilir. Telefonunuz hâlâ açılmıyorsa Apple Destek bölümüne ulaşın.

Şarj girişinde bir sorun olabilir hocam veya anakartta iTunes görüyor mu?

Hocam şarj girişinde sorun olduğunu düşünmüyorum fakat itunestede gözükmüyor.

Hepsini yaptım.

Şu an kullandığım yanımda bir iPhone 5S var şarjl kablolarında sorun yok 5S te çalıştığına göre 7 Plus'ta da çalışır.

O zaman cihazın anakartinda sorun olabilir bilemeyiz normal Apple cihazlarda batarya olmasa bile Apple logosu 3-4 saniye gelip gider sizde olmuyor anakartinizda sorun olabilir.

O zaman cihazın anakartinda sorun olabilir bilemeyiz normal Apple cihazlarda batarya olmasa bile Apple logosu 3-4 saniye gelip gider sizde olmuyor anakartinizda sorun olabilir.
bu arada belirtmeyi unuttum ekran kırık ama şöyle bir sorun var normalde cihazın ısınması lazım ama oda olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…