S styp Hectopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 119 3 Ocak 2022 #11 lammf2k dedi: Fazlaymış kim verdi o fiyatı. Durumu nedir? Genişletmek için tıkla... Vodafone 12 ay taksitle bu fiyata denk geliyor.
lammf2k dedi: Fazlaymış kim verdi o fiyatı. Durumu nedir? Genişletmek için tıkla... Vodafone 12 ay taksitle bu fiyata denk geliyor.
lammf2k Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.087 Çözümler 1 Yer United Center Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #12 styp dedi: Vodafone 12 ay taksitle bu fiyata denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Hiç mağazadan almayı düşündünüz mü arkadaşım iPhone 11 satıp 4000 TL'ye 32 GB aldı. Durumu da sıfırdan farksızdı.
styp dedi: Vodafone 12 ay taksitle bu fiyata denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Hiç mağazadan almayı düşündünüz mü arkadaşım iPhone 11 satıp 4000 TL'ye 32 GB aldı. Durumu da sıfırdan farksızdı.
S styp Hectopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 119 3 Ocak 2022 #13 lammf2k dedi: Hiç mağazadan almayı düşündünüz mü arkadaşım iPhone 11 satıp 4000 TL'ye 32 GB aldı. Durumu da sıfırdan farksızdı. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi elimde J5 var nakit param da yok o yüzden yani.
lammf2k dedi: Hiç mağazadan almayı düşündünüz mü arkadaşım iPhone 11 satıp 4000 TL'ye 32 GB aldı. Durumu da sıfırdan farksızdı. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi elimde J5 var nakit param da yok o yüzden yani.
lammf2k Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.087 Çözümler 1 Yer United Center Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #14 styp dedi: Dediğim gibi elimde J5 var nakit param da yok o yüzden yani. Genişletmek için tıkla... Kaçırmışım kusura bakmayın. Değebilceğini düşünüyorum ama başkalarının da fikrini almanızı öneririm. Acele etmeyin hocam.
styp dedi: Dediğim gibi elimde J5 var nakit param da yok o yüzden yani. Genişletmek için tıkla... Kaçırmışım kusura bakmayın. Değebilceğini düşünüyorum ama başkalarının da fikrini almanızı öneririm. Acele etmeyin hocam.
S styp Hectopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 119 3 Ocak 2022 #15 lammf2k dedi: Kaçırmışım kusura bakmayın. Değebilceğini düşünüyorum ama başkalarının da fikrini almanızı öneririm. Acele etmeyin hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım iyi geceler.
lammf2k dedi: Kaçırmışım kusura bakmayın. Değebilceğini düşünüyorum ama başkalarının da fikrini almanızı öneririm. Acele etmeyin hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım iyi geceler.
lammf2k Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.087 Çözümler 1 Yer United Center Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #16 styp dedi: Anladım iyi geceler. Genişletmek için tıkla... İyi geceler iyi forumlar.