iPhone 7 Plus alınır mı?

Bütçe
5500

batmangat53

Femtopat
Daha fazla  
4.500 TL'ye batarya dahil hiçbir şeyi değiştirilmemiş, açılmamış iPhone 7 Plus telefon buldum 2. el olarak. Bu yıldan sonra güncelleme almayacakmış. Telefon 2019 yılının Temmuz ayının 5. gününde Teknosa gibi bir yerden satın alınmış. Kulaklık harici her şey mevcut (fatura, kutu, vs.). Size sorum şudur, satın alınır mı bu fiyata? Yaklaşık 2-3 yıl en az kullanmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 7 Plus cihaz olarak alınır ancak 4500 TL o cihaz için yüksek bir tutar, o fiyata alınmaz.

iPhone 7 Plus cihaz olarak alınır ancak 4500 TL o cihaz için yüksek bir tutar, o fiyata alınmaz.

Ne önerebilirsin bana uygun fiyatlı.

5500 TL bütçem var 2. el sitelerinden iPhone almak istiyorum hatasız şekilde. (sahibindenden almak istiyorum Param Güvende ile.)

Hocam fiyat konusunda sıkıntı alinmaz (normalde daha ucuz olsaydi alinirdi ama.)

Ne önerebilirsin bana uygun fiyatlı.
İkinci el baktığınızı göz önünde bulundurursam o bütçedeki sıfır cihazlar pek ilginizi çekmemiş, yazdığınız 5500 TL bütçede iPhone 8 Plus, SE 2, Galaxy S10 ve Galaxy Note 10 modellerini önerebilirim.
0 cihazda önerin derseniz birkaç tane öneri sunabilirim.

Samsung cihazlar ilgimi çekmiyor kullanım süresi 3 4 yıl Max.

iPhone 8 Plus'a da gelirsek temizleri yok diyebilirim 5500 TL'ye illa bir sorunu çıkıyor.

@batmangat53
Tercih meselesi, iPhone 8 Plus
, iPhone SE 2 ve biraz araştırma ve pazarlık ile iPhone X/Xr o bütçede alabileceğiniz cihazlar.

@batmangat53
Hangi şehirden baktığınıza bağlı bu birazda, ben bulunduğum yerde (Kayseri) 5500-5700’lere temiz sayılır ilanlar görüyorum genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…