4.500 TL'ye batarya dahil hiçbir şeyi değiştirilmemiş, açılmamış iPhone 7 Plus telefon buldum 2. el olarak. Bu yıldan sonra güncelleme almayacakmış. Telefon 2019 yılının Temmuz ayının 5. gününde Teknosa gibi bir yerden satın alınmış. Kulaklık harici her şey mevcut (fatura, kutu, vs.). Size sorum şudur, satın alınır mı bu fiyata? Yaklaşık 2-3 yıl en az kullanmak istiyorum.
4.500 TL'ye batarya dahil hiçbir şeyi değiştirilmemiş, açılmamış iPhone 7 Plus telefon buldum 2. el olarak. Bu yıldan sonra güncelleme almayacakmış. Telefon 2019 yılının temmuz ayının 5. gününde Teknosa gibi bir yerden satın alınmış. Kulaklık harici her şey mevcut (fatura, kutu, vs.). Size sorum şudur, satın alınır mı bu fiyata? Yaklaşık 2-3 yıl en az kullanmak istiyorum.
İkinci el baktığınızı göz önünde bulundurursam o bütçedeki sıfır cihazlar pek ilginizi çekmemiş, yazdığınız 5500 TL bütçede iPhone 8 Plus, SE 2, Galaxy S10 ve Galaxy Note 10 modellerini önerebilirim.
0 cihazda önerin derseniz birkaç tane öneri sunabilirim.
İkinci el baktığınızı göz önünde bulundurursam o bütçedeki sıfır cihazlar pek ilginizi çekmemiş, yazdığınız 5500 TL bütçede iPhone 8 Plus, SE 2, Galaxy S10 ve Galaxy Note 10 modellerini önerebilirim.