iPhone 7 Plus alınırken neye dikkat edilmeli?

burakcakar

Megapat
Yer
Adana,Turkey
Daha fazla  
Meslek
Ziraat Mühendisi
Yakın zamanda 2. el 7 Plus satın alacağım. Bazınlarında pil değişti diyor. 2. el piller ne kadar ve orijinaline yakın performans verir mi? Ayrıca 3utools değişen parça kontrol yapmalı mıyım? ( Program ne kadar güvenilir? ) Ve başka nerelere bakmam lazım? Yardımcı olabilirseniz teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pili bitik cihaz alıp kendiniz max. 100 liraya değiştirebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.

Apple firmasının pil kapasitesi aşırı düşük zaten bir süre sonra 2 saat zor gidiyor yüksek kapasiteli A kalite pil ile değiştirilir. Ekranı değişmiş çok cihaz var onu nasıl anlarsınız bilemiyorum.

iPhone 7 Plus 4 yıl önce çıkmış bir telefon. Başka modellere yönelin bence.

Tamamda iPhone almak istiyorum. Önceden 7 kullandım. 3500 TL bütçe var.
Pili bitik cihaz alıp kendiniz Max. 100 liraya değiştirebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.

7 Plus'unda mı 100 TL civarı? Ve benzer performans veriyor mu? Herhangi bir zararı oluyor?

Olmaz ama maksimum 3 sene sonra yine bir arıza çıkartabilir 3500'e ben olsam sıfır telefonlar tercih ederdim marka takıntınız yoksa tabii.

Adam karar vermiş alacak hala onu alma diye yazıyorsunuz. Artık sıktı bu muhabbet. Şimdi "biz daha iyisini öneriyoruz ama" diye başlarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…