iPhone 7 Plus aşırı ısınıyor

476049

Decapat
Telefonla 5dk uğraşsam yanıyor dokunamıyorum daha önce telefon çok bozuldu 3 kez garantiye verdim düzelmedi telefoncuya götürdüm anakartında sıkıntı var dedi iPhone genel merkez diye bir şey varmış oraya gönderdim sorun düzeldi yazılımı falan her şeyini değiştirmişler ama şimdi de çok ısınıyor.

Pil sağlığı yüzdenizi atar mısınız?

Anakart tamiri gören IPhone'lar kolay kolay düzen tutmuyor geçmiş olsun böyle kullanabiliyorsanız cihaz ölene kadar kullanın.

Annem iPhone 7 kullanıyor, bende PUBG Mobile indirmiştim çok ısınıyordu, oyun oynamadığım sürece ısınmıyordu, sizin telefonunuz daha üst bir model neden ısınıyor acaba.

Annem iPhone 7 kullanıyor, bende PUBG Mobile indirmiştim çok ısınıyordu, oyun oynamadığım sürece ısınmıyordu, sizin telefonunuz daha üst bir model neden ısınıyor acaba.
O da neden ısındığını soruyor zaten

Telefon ilk aldığımda yazılımında sorun varmış kendiliğinden kapanıyor iPhone simgesinde kalıyordu uygulamalar atıyordu kafası estikçe düzeliyordu yani sıfırladım açtığımda hafıza 30 GB doluydu normalde böyle olmaması gerekiyor dediler.

Keşke ilk aldığınızda geri verseymişsiniz, zaten fazlasıyla sorunu varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…