B ByAlperenn Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #1 iPhone 7 Plus kullanıyorum sol üstte de gördüğünüz gibi FaceTime bir değişik ve YouTube'da falan video izlerken birdenbire siyah ekran geliyor. Yuvarlak dönüyor geri açılıyor sebebi nedir hacklendim mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2022
iPhone 7 Plus kullanıyorum sol üstte de gördüğünüz gibi FaceTime bir değişik ve YouTube'da falan video izlerken birdenbire siyah ekran geliyor. Yuvarlak dönüyor geri açılıyor sebebi nedir hacklendim mi?
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 23 Nisan 2022 #2 Uygulamayı silip tekrar yüklemeyi dene. YouTube olayını da bilmiyorum.
B ByAlperenn Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #3 RivalsX dedi: Uygulamayı silip tekrar yüklemeyi dene. YouTube olayını da bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İnternetten araştırdım uygulamalar yeniden başlatılıyorsa hacklenme olabilir diye okudum.
RivalsX dedi: Uygulamayı silip tekrar yüklemeyi dene. YouTube olayını da bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İnternetten araştırdım uygulamalar yeniden başlatılıyorsa hacklenme olabilir diye okudum.