Avengerr Centipat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 527 Çözümler 1 Yer Samsun 10 Aralık 2021 #1 Başlıktaki gibi alınır mı PUBG vs YouTube... Alınırsa kaç yıl giderir bana? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2021
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 10 Aralık 2021 #2 Alınabilir bir model, yazılımsal desteği bitene kadar rahat rahat idare eder. Destek bittikten sonra uygulamalar desteklediği müddetçe kullanılabilir. Fakat bana kalırsa alınacaksa en az iPhone 8 ailesi alınmalı günümüzde.
Alınabilir bir model, yazılımsal desteği bitene kadar rahat rahat idare eder. Destek bittikten sonra uygulamalar desteklediği müddetçe kullanılabilir. Fakat bana kalırsa alınacaksa en az iPhone 8 ailesi alınmalı günümüzde.
Avengerr Centipat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 527 Çözümler 1 Yer Samsun 10 Aralık 2021 #3 Elan Morin Tedronai dedi: Alınabilir bir model, yazılımsal desteği bitene kadar rahat rahat idare eder. Destek bittikten sonra uygulamalar desteklediği müddetçe kullanılabilir. Fakat bana kalırsa alınacaksa en az iPhone 8 ailesi alınmalı günümüzde. Genişletmek için tıkla... iPhone SE peki alınır mı?
Elan Morin Tedronai dedi: Alınabilir bir model, yazılımsal desteği bitene kadar rahat rahat idare eder. Destek bittikten sonra uygulamalar desteklediği müddetçe kullanılabilir. Fakat bana kalırsa alınacaksa en az iPhone 8 ailesi alınmalı günümüzde. Genişletmek için tıkla... iPhone SE peki alınır mı?
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 10 Aralık 2021 #4 Avengerr dedi: iPhone SE peki alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hangi SE modeli hocam 2016 mı yoksa 2020 mi? Bataryası ve ekran boyutu sebebiyle alınabilir görmüyorum SE 2020 modelini, ama iPhone 7 serisinden çok daha iyi bir cihaz kamera ve işlemci olarak. Eğer SE 2016'dan bahsediyorsanız o direkt alınmaz iPhone 7 Plus falan varken. @Avengerr
Avengerr dedi: iPhone SE peki alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hangi SE modeli hocam 2016 mı yoksa 2020 mi? Bataryası ve ekran boyutu sebebiyle alınabilir görmüyorum SE 2020 modelini, ama iPhone 7 serisinden çok daha iyi bir cihaz kamera ve işlemci olarak. Eğer SE 2016'dan bahsediyorsanız o direkt alınmaz iPhone 7 Plus falan varken. @Avengerr
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #5 Ne kadara buldun? İkinci el olarak mı alacaksın?
Y yanımagelmesinler Femtopat Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #6 Alınmaz.